Nostradamus és Pio atya is megjósolta Magyar Péter eljövetelét!

2024. április 28. 16:56

Magyar Péter egy középkori túltolt vallási jelenség, nem tudsz olyan laudációt bekommentelni, amit a rajongói ne vennének komolyan.

2024. április 28. 16:56
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok

Nyitókép: Magyar Nemet/Havran Zoltán

„A 2002 és 2010 közötti időszakot a kormányzás teljes hiánya jellemezte, ami nem azonos a rossz kormányzással. A teljes tehetetlenség mélyebb kompetenciahiányt és a folyamatok megértésére való teljes képtelenséget jelez. Ezt a magyar globalista, liberális álbaloldal ellenzéki teljesítménye még látványosabban igazolta, mint a 2010 előtti ámokfutásuk. Az Orbán iránti gyűlöletbe belepistult szavazóik pedig egy negatív istent fabrikáltak maguknak Orbánból és fő vallási tételükké a tagadást tették. A hagyományos ellenzéki pártok viszont már nem képesek elég átélten, látványosan, kellő mennyiségű ektoplazma kibocsátásával egyidejűleg olyan rituálék bemutatására, amelyeken a tömeg az Orbán iránti gyűlöletében kielégítően egyesülhetne önmagával és a vezetőivel.

Magyar Péter azért érkezhetett Nostradamus és egyéb lelkes futurológusok háza tájáról, mert igazából csak ott volt üresedés. Magyar Péter egy középkori túltolt vallási jelenség, nem tudsz olyan laudációt bekommentelni, amit a rajongói ne vennének komolyan. Ebben már azért is biztosak lehetünk, mert Puzsér is szükségesnek ítélte, hogy intellektusának mennyei fényével bevilágítsa Magyar Péter auráját, vagyis leült vele beszélgetni. Puzsér persze csak azt akarta megtudni, hogy mi hiányzik belőle, ami Péterben megvan, ami miatt neki nem jött össze ez a messiás dolog.

Az ellenzéki szavazók magyarpéterek szeretnének lenni, vagyis jól photoshopolhatóak, kondi nélkül jólizmoltak, az összes kis és nagy aljasságuk jelenlétében nagyon jók kívánnak lenni, illetve nagyon szeretnének már az első sorban lenni egy lincselésen, esetleg megkövezésen. Ez egy jó projekt, ha le akarod tarolni az ellenzéket, de elriasztod vele azokat, akik nem akarnak a beígért akasztásokra elmenni és ott az első sorban élvezkedni. A projektnek már vége, mert hiába tülekedik elöl a tömeg, hátulról már szivárognak el az emberek, pont azért, mert emberek.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-81
2024. május 11. 22:56
🍓 ️ ­­­I­­­g­a­­­z­­i n­i­m­­f­­­o­­m­­á­n­­i­­­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
balbako_
2024. április 29. 15:03
Tökéletes látlelet! "Az ellenzéki szavazók magyarpéterek szeretnének lenni, vagyis jól photoshopolhatóak, kondi nélkül jólizmoltak, az összes kis és nagy aljasságuk jelenlétében nagyon jók kívánnak lenni, illetve nagyon szeretnének már az első sorban lenni egy lincselésen, esetleg megkövezésen. Ez egy jó projekt, ha le akarod tarolni az ellenzéket, de elriasztod vele azokat, akik nem akarnak a beígért akasztásokra elmenni és ott az első sorban élvezkedni. "
cutcopy
2024. április 29. 10:06
Azért az izraeliták jóval türelmesebbek a megváltó eljövetelét illetőleg mint a belpesti kriptozsidók..
ekeke1
2024. április 29. 09:44
Centrum Párt 2001-ben „Tisztességes politika, többpárti demokrácia, politikai elitváltás” jelszavakkal új párt robbant be. A Kupa Mihály, az Antall-kormány pénzügyminiszterének nevével fémjelzett szerveződésnek 2002-ben már 220 ezer szavazója volt, amit középpártiságuk hangoztatásával értek el. Kampányukban azt hangsúlyozzák, hogy parlamentbe kerülésük esetén képesek lennének tisztességes közéletet teremteni. A Centrum Párt képviselői kijelentették: nem kötnek választási szövetséget sem az MSZP-vel, sem a Fidesszel, de szélsőséges párttal sem. (Hogy aztán a holtrészeg Kupa felajánlja a szavazóit az MSZP-nek) Mégsem sikerült a parlamentbe jutniuk,de elvittek a semmibe 3,9 % szavazatot, zömmel a jobboldalról. Enélkül, és a MIÉP további 4,37%-val , kb.fél millió voks, nincs kormányváltás. Négy évig felnyalták az állami százmilliókat, gyenesei miniszter is lett gyurcsánynál , elsüllyedtek. A forgatókönyv neve : "szalámizás". https://hvg.hu/360/20240316_revesz-sandor-a-szethuzas-remenye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!