Nagy Ervin Magyar Péterről: Én erről álmodok tíz éve, úgyhogy toljuk

2024. április 10. 12:32

A színész szerint Magyar „egyáltalán nem a babérokra törő karakter”.

2024. április 10. 12:32
Nagy Ervin

Nyitókép: MONIKA SKOLIMOWSKA / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE

Nagy Ervin március 15-én, majd április 6-án is felszólalt Magyar Péter kormányellenes tüntetésén. A színésszel a szombati megmozdulás előtt készített interjút Moskovics Judit, amelyből eddig csak részleteket láthattak a Házon kívül riportjában. Az rtl.hu-n most egy hosszabb verziót mutattak be.

A beszélgetésben egyebek közt szó esik arról, hogy a színész mit lát Magyar Péterben, amiért kiállt mellette.

„Valaki úgy beszél, mint én otthon, ahogy főzöm a levest, és puffogok magamban, mérgelődök, hogy én mit mondanék most már az embereknek, hogy elég volt, és mire lenne szükség.

Utána visszahallom ugyanezt a tévéből egy mértéktartó, önmaga hatása alá nem kerülő, egyáltalán nem a babérokra törő karaktertől, és akkor hirtelen azt éreztem, hogy meg vagyunk ülve, kezit csókolom”

– fogalmazott.

Kitért arra is, hogy szerinte Magyar Pétert „elevenen nyúzzák”, és egy napig sem akarná senki azt, amin Varga Judit volt férje keresztülmegy. Rögtön igent mondott a politikus megkeresésére, szerinte most káros a hezitáció.

„Mondom, egy életem, egy halálom. Ha te így csinálod, ha te ez vagy, ha te így beszélsz mindig, ha itt nem az van, hogy más lapok fel fognak később kerülni – egyébként kerültek föl más lapok, csak nem valódi, hanem cinkelt lapok –,

szóval hogyha te ez vagy csávó, akkor én erről álmodok tíz éve, úgyhogy toljuk”

– árulta el a színész.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2024. április 30. 07:17
",Álmodj királylány" ..álmodj tovàbb te hájfejű boxbajnok és told Alexát , told ki tudja meddig tolhatod. Kibételesen undorító 'csávó' vagy és nem is a politikai nézeted miatt.
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­g­­­ö­­s­­­ ­­­l­á­n­y­­­o­k­­ ­­v­­­á­­r­n­­­a­­k­­­ ­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
cinkegolyó
2024. április 11. 09:53
Jó a képen ez a kozáktáncos.
SABOTAGE
2024. április 11. 07:10 Szerkesztve
Mocskos politika!!!! Pedofilok, buzernyákok, tolvajok,àlkeresztények, jellemtelen pénzéhes rohadékok hada!!! Ez jelenleg a magyar politika!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!