Hét méterről lőtte ki az alig kétcentis korongot a magyar rendőr (VIDEÓ)

2024. március 20. 10:06

A magyar rendőrség TikTok-oldalán osztott meg egy videót, melyben arra adnak választ, hogy mennyire hatékonyak az eszközeik.

2024. március 20. 10:06

Nyitókép: Képernyőfotó

A magyar rendőrség TikTok-oldalán osztott meg egy videót, melyben arra adnak választ, hogy mennyire hatékonyak az eszközeik.

„Ma egy találatragasztó lesz a segítségünkre, 1,8 centiméter átmérőjű. Találjuk el úgy hét méterről, hogy nem lőjjük el a madzagot” – fogalmazott a rendőrség munkatársa.

Hogy miként sikerült az akció, azt az alábbi videóban megnézheti:

 

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rebekakedves
2024. március 20. 22:07
Minden rendőr kapott tavaly 500eft lőszer pénzt, tessenek szorgalmasan gyakorolni , jönnek meg kemény idők.
Akitlosz
2024. március 20. 16:06
Ezt nyíllal is megcsinálta volna Robin Hood.
flesh ripper
2024. március 20. 14:12
hét méterről? 1 méterről? 20 cm-ről?
..--..
2024. március 20. 13:45
-zsoltkom- sciohyper részére 2024. március 20. 10:35 " Rossz fegyverrel nem lehet jól lőni " Szerintem, most az adott helyzetre nem jó a logikád. Feltehetően a rendőrség számára "telepített" fegyverről van szó. Az újonnan vásárolt fegyvereknek a műszaki leírása rögzíti, hogy mire képes a fegyver (pontosság hatótáv...) és a biztonsági adatlapja (lehet hogy nem szakszerűen fejeztem ki magam) pedig mutatja, hogy szerkezeti ellenőrzésen átment, az anyagok bevizsgálva stb. Tehát rossz fegyver nem lehet, amit használ a rendőr. Szerintem is a rendőr képessége-ügyessége számít a mutatott videón. Mutathatnának egy másik rendőrt, hogy ugyanazzal a fegyverrel nem találják el a célt (és biztos, hogy van ilyen). Nyilván nem fogod mondani olyankor, hogy a fegyver rossz volt. Talán, majd ezután a videó után mutatják be, hogy rossz fegyverrel, mire képes a képzett rendőr. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!