A felelős Orbán Viktor

2024. február 11. 07:33

Jó reggelt kívánok!

2024. február 11. 07:33
ORBÁN Viktor
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„Novák Katalin lemondott, Varga Judit visszavonul a közélettől, és ez eddig rendben is van, ez a minimum. De mindennek, ami a döntéshozatali szinten az országban történik, egyetlen abszolút felelőse van, hiszen minden kézivezérelt, és az a kéz az övé. Orbán Viktor a felelős, az ő áldása nélkül ugyanis semmi nem történik, ezt magától Varga Judittól tudom. Nem, nincs semmi »ha ezt Kádár/Sztálin tudná, biztosan nem hagyná!« Nincs, ahogy soha nem is volt ilyen ott, ahol mindenről egyvalaki dönt. (Meg még legfeljebb az, aki ezt a valakit is fogja.) De mondat vége, pont. A felelős Orbán Viktor. Jó reggelt kívánok!”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 272 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 19:53
🍓 ️ F­­o­­r­r­­­ó­­­ l­­­á­­­n­­yok sz­­­ex­­et ak­­­ar­­­n­ak, ba­­­sz­d m­eg ők­­et itt 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
pityuli-0
2024. február 13. 08:19
A baloldali szokásjogból indul ki szegény szerencsétlen. Pl. Gyurcsány még Bp. főpolgármesterét is személyesen csicskáztatja. Baloldalon el sem tudnak mást elképzelni, hiszen ott nagyon kevés az önálló gondolkodásra képes politikus.
atti64
2024. február 12. 19:55
KI A SZASZOM EZ A MÉRÖ!!!!!!!!!!!!!!!!! EL KÜLDENÉM KAPÁLNI OTT LEHETNE OKOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kir2vik
2024. február 12. 18:36
Jóvan, lófejű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik