Ijesztő felvételek: késekkel, létrákkal érkeznek a migránsok Magyarország határához

2023. szeptember 19. 07:16

Szervezett, agresszív migránsbandák jelentek meg bontóeszközökkel felfegyverkezve.

2023. szeptember 19. 07:16

A Magyar Nemzet arról ír, hogy az utóbbi napokban komolyan megnőtt a migrációs nyomás a déli határzárnál. Hozzáteszik: a Kormány.hu felvételein is látható, hogy 

a késekkel, csúzlikkal, gázspary-vel és más fegyverekkel ellátott migránsok bandákba verődve igyekeznek belépni 

az ország területére. Íme egy videó:


A lap leírja: a képek tanúsága szerint az agresszív csoportok fenyegetőleg, a támadóeszközeiket is bevetve nyomulnak előre, nehéz kihívások elé állítva a határvadász egységeket. Jól szervezett akcióról van szó, írják, ami abból látható, hogy 

a létrákkal, csapszegvágókkal, hegesztőtrafókkal felszerelt illegális bevándorlók a határkerítés különböző pontjain egyszerre, a hatóságok figyelmét is megosztva kísérlik meg az átkelést.

Hangsúlyozzák: 

az embercsempészek a TikTokra feltöltött videóikon kérkednek annak bemutatásával, hogy miként juttatják be hazánk területére az illegális migránsokat. 

A többek között 400-59, valamint a Killer Group címkékkel ellátott videóikban „félelemkeltő módon, kihívóan menetelnek a láthatóan más földrészekről és idegen kultúrákból érkező határsértők”, írja a portál, marihuánának látszó dohányterméket fogyasztanak, vagy a magyar rendőrséget becsmérlik.  

Ezt is nézze meg:

Nyitókép: Facebook


 

 

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik