Hoppá: összejött a Novák Katalin–Elon Musk-csúcstalálkozó!

2023. szeptember 25. 19:58

Igaz, nem Magyarországon, hanem Austinban.

2023. szeptember 25. 19:58
null

Elon Musk végül nem tudott eljönni a Budapesti Demográfiai Csúcsra. Most pótoljuk a találkozót” – ezzel a felütéssel tette közzé Novák Katalin azt a képet, amelyen a világ legazdagabb emberével, Elon Muskkal társalog.

Ismert: Magyarország államfője augusztus végén hívta meg Budapestre a dél-afrikai származású amerikai milliárdost. Musk azután figyelt fel hazánkra, hogy megnézte Tucker Carlson Orbán Viktorral készített interjúját, majd saját platformján, a Twitterről X-re átkeresztelt felületen megjegyezte: nagyon érdekes, 

„Magyarország keményen próbálja kezelni a termékenységi arányszám problémáját”.

Ezt is ajánljuk a témában

Bár Musk a szeptemberi demográfiai csúcsra nem tudott eljönni, most Austinban személyesen tudott beszélni Novák Katalinal. A köztársasági elnök kedden ígért bővebb tájékoztatást.

Nyitókép forrása: Novák Katalin Facebook-oldala

 

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. szeptember 26. 12:25
És a kati mit írt alá a WHO-nak? Mert arról sehol nincs szó.
bandi0723-2
2023. szeptember 26. 11:20
Húha, "BALLIKOSOK"! Mi van, elgurult a gyógyszer? Nem baj, legalább van min röhögni! Az, az rajtatok mert ilyen "ordenárék vagytok, lesztek, voltatok! Pont.
Temeráf
2023. szeptember 26. 11:07
Fáj mi liberális retkek, hogy nem a fajtátokkal találkozott, tudja Musk is, hogy itthon senki sem kíváncsi rátok! Nem baj feszengjetek, kommenteljetek akkor sem kelletek senkinek!
Szutykok
2023. szeptember 26. 10:48
Kár hogy kettejük közt az egyik csak seggnyalásból lett zseni.D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!