„Ezt elb*sztam”

2023. szeptember 26. 09:17

El, Ferike.

2023. szeptember 26. 09:17
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„El, Ferike.

 Ugyanis egy képességtelen, ostoba, de legalább aljas f@sz vagy.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baronet
2023. szeptember 28. 07:37
"képességtelen" - ilyen szó valójában nincs, ezt most találta ki valamelyik okos megmondóember, a többi okos megmondóembernek meg nagyon tetszik. Pedig ha képességesek lennének, nem használnák ők sem.
ursula-van-de-lejjebb
2023. szeptember 26. 14:02
A momentum úgy hiányzik budapesten, mint sárgaláz a lepratelepen... A parlamenti ellenzékre valójában nincs szükség, csak a "demokrácia" kirakata, mert semmi olyat nem tudnak előadni, ami a mo-t előrevinné, az embereket segítené. Semmi másért nincsenek ott, csak szapulni a jelen kormányt, o1g, stb., soha semmivel nem értenek egyet, mindent kritizálnak, és addig dumálnak, míg maguk is elhiszik, hogy minden sz@r.(nekik) Magyarországon nem adnék nekik állami fizut, fizessék azok, akiknek a szekerét tolják: brüsszel és az usa. Magyarországo
counter-revolution
2023. szeptember 26. 13:50
"counter-revolution 2023. szeptember 26. 10:36 Gelencsér egy ostoba féreg, ez igaz. A feleségedet hogyan jellemeznéd, Zsoca? Nagyon sötét az a történet, Zsoca. Válasz erre 1 18" A szektás elmebeteg fideszes nyomorultak, akik reakcióra nem voltak képesek, csak gombnyomogatásra, pont leszarják azoknak az életét, akik a büdös kurva vérplazmás hazaárulása miatt haltak meg. Bayer egy fajtajelleges szarzsidó, csak egy fogyatékos nem látja, hogy az. Kit érdekel, hogy még mennyi hazaárulást követett el a kurvája, hiszen a fideszes gnómféreg csak tapsikol, hogy a kurva anyját... https://www.youtube.com/watch?v=4My53l2SWN4 Ezek a fideszes szektás férgek simán beállnának a fideszes kilakoltatómaffiába, ha nem fizetne eleget nekik a mandis agitprop.
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 26. 13:04
>>>birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag 2023. szeptember 26. 11:19 Ennyi a “cikk”?<<< Miért mit szeretnél még? Varázsigéket a liburgyák szómágiából?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik