Ceglédi Zoltán: Mr. Pressman ismét megkérdezte ugyanazt a féltucat magyarországi NGO-t

2023. augusztus 01. 11:57

Az elemző szerint a következő napokban arról fognak írni az ellenzéki sajtóban, hogy megint „szégyen magyarnak lenni”.

2023. augusztus 01. 11:57
David Pressman, az Egyesölt államok budapesti nagykövete országa zászlójával a kezében a 28. Budapest Pride résztvevői között a Városligetben 2023. július 15-én.

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy az Egyesült Államok korlátozza a magyarok vízummentességét. A témával kapcsolatban már a Belügyminisztérium is reagált.

Az új helyzettel kapcsolatban Ceglédi Zoltán is kifejtette a véleményét. „A jelek szerint Mr. Pressman ismét megkérdezte ugyanazt a féltucat magyarországi NGO-t, akiket szokott, hogy na, milyen lenne egy jó kis odabaszós szankció” – írta a Facebook-oldalán.

Az elemző szerint a következő napokban arról fognak írni az ellenzéki sajtóban, hogy megint „szégyen magyarnak lenni”.

„Ön pedig, kedves Pressman úr, ugyan váltson már szót olyannal is, akit nem az ön kormánya fizet. Tévinformációkat és teljes ostobaságokat üzen haza” – foglalta össze a véleményét Ceglédi Zoltán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. augusztus 04. 11:01
Ceglédi Zoltán: Mr. Pressman ismét megkérdezte ugyanazt a féltucat magyarországi NGO-t. Az elemző szerint a következő napokban arról fognak írni az ellenzéki sajtóban, hogy megint „szégyen magyarnak lenni”. A szégyenkezés nem új. Frei Tamás már évekkel ezelőtt szégyenkezett Nizzában, Nádasdy Ádám mostanában szégyenkezett Londonban, Nagy Zsolt, meg szerte a világban szégyenkezik mert magyar. Ők a szégyenmagyarok!!!
Lajoss
2023. augusztus 01. 21:09
Az orbán-rezsim uralma a magyarok szegénységi bizonyítványa.
mnmn
2023. augusztus 01. 18:37
A helytartóasszony ténykedese minimum 5% szavazatot hoz a fidesznek, ha marad a választásokig és továbbra is ilyen aktív lesz akkor borítélolható a kétharmad.
Ne szájalj
2023. augusztus 01. 18:23
„szégyen magyarnak lenni” Csak akkor, ha "sunyi goreny hulye nem normalis liberalis baloldali" az alany. Ha nem, akkor buszkeseg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!