David Pressman elment Felcsútra focimeccset nézni (galéria)

2022. november 27. 20:52

„Jó volt nézni egy kis élvonalbeli magyar focit” – tette hozzá az amerikai nagykövet.

2022. november 27. 20:52
null

David Pressman elment Felcsútra megnézni egy focimeccset. Az esetről így számolt be a nemrég magánál bírákat fogadó nagykövet„Még ezen az esős délutánon is élvezettel ugrottam be egy Puskás Akadémia FC meccsre Felcsúton. Jó volt nézni egy kis élvonalbeli magyar focit.

Nyitókép: US Embassy Budapest Facebook-oldala

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NiewiederGyurcsány
2022. november 30. 05:09
Mindenben keresd a politikát, s ez különösen igaz erre az amerikai csávóra! Nehezen tudom elképzelni, hogy csupán a foci szeretete miatt elmegy Felcsútra. Az, hogy mi volt az igazi indítéka, vagy szándéka, az valószinűleg egy kicsit később fog kiderülni, ha már mindenáron meccset akar látni, egy sor csapat van, amelyek Budapesten tevékenykednek! Szóval a legjobb, ha a nagykövetségen marad és akkor nem gondolnak az emberek rosszat!
egy genetikusanalattvaló
2022. november 28. 17:30
Egy ilyen kisstílű troll a világ legnagyobb katonai hatalmának a magyarországi helytartója. Gratulálok! Persze, mit várunk egy olyan országtól, aminek az elnöke egy szenilis, szellemileg leépült alak?
KBA98
2022. november 28. 17:02
Ilyen alakok képviselhetnek egy "nagy" országot?
írmag
2022. november 28. 14:33
Ott csak egy bíró volt és két taccsbíró a buzeránsokhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!