Levélben gratulált Orbán Viktor az újonnan megválasztott brit kormányfőnek

2022. október 24. 20:14

A magyar miniszterelnök levelében kitért arra, hogy „tovább erősítjük a magyar-brit és a brit-EU kapcsolatokat is”.

2022. október 24. 20:14
null

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Rishi Sunak újonnan megválasztott brit kormányfőnek – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfő este.

Orbán Viktor felidézte a Magyarország és az Egyesült Királyság közötti kitűnő kétoldalú kapcsolatokat, és utalt arra, hogy az együttműködés a kölcsönös tiszteleten, a közösen vállalt értékeken, közös érdekeken és mélyen gyökerező történelmi kapcsolatokon alapul.

E számos válság által fémjelzett nehéz időkben, amikor a kihívások közvetlenül érintik polgárainkat, rendkívül fontos, hogy hasonló gondolkodású szövetségesekként és partnerekként tovább növeljük a már eddig is szoros együttműködésünk intenzitását – fogalmazott a magyar miniszterelnök.

Megragadom a lehetőséget, hogy újra kifejezzem elkötelezettségünket a magyar-brit kapcsolatok megerősítése mellett,

valamint hogy erős és kölcsönösen előnyös együttműködést építsünk ki az Egyesült Királyság és az Európai Unió között is – zárta levelét Orbán Viktor.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benedek77
2022. október 25. 08:58
A héten már negyedszer:):):):)
palicsi
2022. október 25. 08:01
Nohát, és ti cigányozzátok a dr miniszterelnök urat? A világban ez a divat! Vagy feka, vagy buzi vagy valamilyen egyéb deviancia amit pártolni kell! Ehhez képest az általatok cigányozott miniszterelnök úr a normalitás pártján áll!
McFoker
2022. október 25. 07:27
Egy tesónak illik előre köszönni, ugye Doktor Miniszterelnök Úr?
Alcofrybas
2022. október 25. 07:05
„leggyorsabban” Tetszik a hozzáállása. Golyóstollal e-mailt. Yeah! Kéne erre valami agytröszt, operatív törzs vagy ilyesmi. Esetleg egy scriprorium. Szerzetesek, akik a Karmelitában kézzel színezik a levelet. A kezdőbetűt iniciálévá kerekítik, lapszéldísz, miniatúra, ilyesmi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!