Békemenetre készülünk

2022. január 07. 22:00

Sorsdöntő pillanatban kell lélekben magasra emelkednünk.

2022. január 07. 22:00
null
Bencsik András
Bencsik András

„Az alkotmányos rend a magyar nemzeti létezés egyik tartóoszlopa. A másik a keresztény erkölcsiség. A harmadik a szuverenitás, mert akár azt is mondhatnánk, hogy a magyar történelem markáns jellemzője, hogy a nemzet a legerőteljesebb és legagresszívabb megszállást is végül lerázza magáról, talpra áll és visszatér eredeti, független létállapotához. Nem túlzás ezért azt állítani, hogy az idei tavaszi országgyűlési választások a nemzeti lét nagy sorsfordulói közé tartoznak majd. Vagy tovább folytatódik a szuverén önépítkezés és a magyarság végleg és visszavonhatatlanul fölemelkedik az őt joggal és már jó ideje megillető helyre, a legsikeresebb és legboldogabb szabad európai nemzetek közé, vagy olyan végzetes csapás éri, amelyik egy új és könyörtelen megszállást hoz el.

Jelképnél is nagyobb ereje van annak, hogy az a zűrzavaros erő, amelyik most a nemzeti létezés folyamatosságát igyekszik hatalomra jutva megtörni, egyszerre mindhárom alapértékünk ellen támad. Az ezeréves alkotmányosságot, az ettől elválaszthatatlan keresztény erkölcsiséget és világfelfogást, valamint az ezekre támaszkodó nemzeti szuverenitást bolsevik arroganciával egyszerre rombolná. Ezért a tavaszi választások hatalmas, túlzás nélkül állítható, hogy történelmi kihívás elé állítják a nemzet legjavát.

Elhangzott a hívószó, március 15-én újabb Békemenetre készülünk. Soha ekkora tétje nem volt még e menetnek, pedig az elsőtől kezdve, mindig sorsfordító pillanatban vonultunk az utcára. Sorsdöntő pillanatban kell lélekben magasra emelkednünk.”

Fotó: Mátrai Dávid

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. január 09. 09:00
Ott leszünk,és megmutatjuk: Nincs ellenszer !
Senki Alfonz
2022. január 08. 19:59
Hova akar menetelni munkásőr-parancsnok elvtárs??? Inkább írjon dicshimnuszokat - mint régen - csak most a másik oldalra, mert onnan jön a lóvé!!!!!
01234567890
2022. január 08. 16:22
Bandus! Figyelj nehogy antiszemita hozzászólásod (felfüggesztett börtönbüntetést kapott) miatt börtönből kövesd a választásokat!
Pelso j.
2022. január 08. 13:33
szép, hazug szöveg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!