Új csendes generáció – Itt követheti élőben a Szóbox fiatalokról szóló adását!

2021. december 15. 13:18

Mi jellemző leginkább a mai fiatalokra? Hogyan tölti a 15-29-es korosztály a szabadidejét? Hogyan vélekednek a fiatalok a családalapításról? Kövesse velünk élőben a Szóbox adását!

2021. december 15. 13:18
null

Szerdán, 15 órai kezdettel veszi kezdetét a Szóbox legfrissebb adása, amely az új csendes generációval foglalkozik. A vita/beszélgetés során különböző igaz és hamis állításokat fogalmaznak meg az új csendes generációval kapcsolatban, amelyeket Székely Levente kutatásai támasztanak alá, vagy cáfolnak meg.

Az adás célja, hogy a 15-29 éves vizsgált korosztály szokásairól, érzéseiről félelmeiről, jövőképéről minél többet megtudjunk. A szervezők ehhez hívnak segítségül két fiatal véleményvezért, akik megosztják saját tapasztalataikat, benyomásaikat a különböző témákban.

A vitában részt vesz: Puskás-Dallos Bogi (éneskesnő), Baronits Gábor (színész), Székely Levente (szociológus, ifjúságkutató) Skrabski Fruzsina (a Három Királyfi, Három Királylány mozgalom elnöke) is.

A beszélgetést Takács Bence moderálja.

Témák:

1. az új csendes generáció jellemzői
2. a fiatalok anyagi helyzete
3. a fiatalok jövőképe
4. hogyan töltik a fiatalok a szabadidejüket
5. fiatalok magánélete
6. fiatalok és az elköteleződés, családalapítás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fehér Agyar
2021. december 15. 13:56
Áldassék ez a generáció! Évtizedeken át szenvedtem a körfolyosós gangos házban hajnali fél hattól este 11 óráig a Kossuth rádiót egész nap üvöltető nyugdíjasoktól. A technot déli 12-től hajnali 1-ig bömböltető munkanélküliektől, és az éjszaka kellős közepén Imagine-re tomboló gyakorló elmebeteg szomszédoktól. De mindenkit überelt a 90 éves süket öregasszony felső szomszéd, aki január 1-től december 31-ig 0-24 órában üvöltette a tévéjét télen-nyáron nyitott ablak mellett
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!