Hiába tartaná meg a Partizán a miniszterelnök-jelölti vitát, Fekete-Győr nyilatkozata értelmében egyik jelölt sem megy el rá

2021. szeptember 13. 23:02

Fekete-Győr András Hadházy Ákos „vitája” után adott egy rövid interjút a Partizánnak.

2021. szeptember 13. 23:02
null

Fekete-Győr András párttársának a „vitáját” élőben nézte. A Partizán pedig ennek kapcsán egy „improvizatív aftert”, magyarán egy röpinterjút tartott a pártelnökkel.

A vasárnapi miniszterelnök-jelölt-jelölti vitán Fekete-Győr volt a legnagyobb szószólója annak, hogy mennyire várta az ellenzék és azon belül is a Momentum a hétfői Tóth Csaba/Hadházy Ákos vitát. Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője arról kérdezte, hogy mit szól ahhoz, hogy Tóth Csaba végül nem jelent meg: „[Ha] egy ellenzéki képviselő nem mer kiállni egy másik ellenzéki politikussal szemben, akkor mi lesz a Fidesszel?

Mi lesz akkor, amikor nekik ki kell állni egy fideszes parlamenti képviselővel? Azt látom Tóth Csabán, hogy fél.”

Arról, hogy mit gondol a Partizán-per kapcsán, csak azt nyilatkozta: „Csak néztem, hogy te jó isten, ez az ember ez miben van... Hát... Sok sikert a bíróságon neki.”

A miniszterelnök-jelölt-jelölti viták kapcsán kiderült, hogy bár szerette volna azt, hogy az előválasztás első fordulójában legyen három vita, de az ellenzék nyáron abban egyezett meg, hogy csak kettő lesz az első forduló előtt, így a Partizán 18-ára tervezett miniszterelnök-jelölt-jelölti vitája nem fog megvalósulni, csak az ATV-s illetve majd egy jövőbeli RTL-es vita lesz. „Én nem fogom az adott szót megszegni. Emiatt nem tudok eljönni és ezt borzasztóan sajnálom egyébként” – válaszolta Fekete-Győr András Gulyás Márton azon kérdésére, számíthatnak-e a részvételére.

Nyitókép: Partizán Facebook-oldala

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. szeptember 14. 10:05
Fe-Győr is -mint a legtöbb ellenzéki- csak a saját igazságát tudja elfogadni! Ilyen az ő "liberalizmusuk"...
VeJoLa
2021. szeptember 14. 09:05
Meg is értem, hogy nem mernek elmenni a Partizán rendezte vitára, mert arra mind rámennének! Rászedő Mártonnál combközépig kivillannának a lólábak!
cutcopy
2021. szeptember 14. 08:16
Miután Fegyőr elmondja Gulyásnak hogy márpedig neki érdeke lenne a Partizánban ismét megjelenni és "javítani" a hírhedt maratoni nemtudomos interjú után, jön a következő párbeszéd: - Milyen érvek szólnak amellett hogy ne jöjjetek a Partizán vitájára..? - Nem tudom..
Vakfolt
2021. szeptember 14. 08:03
Karácsony Klára András, Győr Gergely, Dobrev Péter, Fekete Jakab nem vitatkoztak, hanem kedélyesen köpködtek. Ebből tényleg még kell vagy hat kanyar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!