Huszonnyolc nyelvből szervezhető online nyelvvizsga

2020. április 24. 16:49

A minsiztérium pénteki közleménye szerint az előírt feltételeknek megfelelő nyelvvizsgaközpontok mindegyike megkapta az akkreditációt az online formában szervezhető nyelvvizsgáztatáshoz.

2020. április 24. 16:49

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium felidézte, hogy a két hete megjelent kormányrendelet alapján a veszélyhelyzet idején az arra alkalmas vizsgaközpontok online módon is szervezhetnek nyelvvizsgát annak érdekében, hogy a rendkívüli körülmények között is biztosított legyen ez a lehetőség. Az akkreditált nyelvvizsgaközpontok és az elérhető nyelvek listája az Oktatási Hivatal honlapján olvasható – közölte a minisztérium.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2020. április 24. 17:25
Ha nyelvvizsgát lehet online tenni,akkor szóbeli érettségit is.
f5vkaroly
2020. április 24. 17:05
ha könnyebben adunk nyelvvizsgát, diplomát, satöbbi attól nem áll majd hasznosítható munkaerő a rendelkezésünkre a papír semmire sem jó, ha a kis auslander oda kell álljon a német gazda elé, meg kell érteni mit mond, és válaszolni kell tudni neki mert a gazda soha az életében nem fog megszólalni magyarul
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!