Pesti Srácok: A Népszava előbb ismerhette meg a fővárosi költségvetési tervezetet, mint az ellenzéki képviselők

2020. február 14. 16:02

A Népszava már a reggeli órákban cikket írt a főváros új költségvetési tervezetéről, amelyet a Pesti Srácok szerint a közgyűlés ellenzéki frakciója még délután sem kapott meg.

2020. február 14. 16:02

„Úgy tűnik, a Népszava újságírójának több információja van Budapest éves költségvetési tervezetéről, mint a közgyűlés legnagyobb ellenzéki frakciójának, a képviselők ugyanis még pénteken délután sem kapták meg a dokumentumot” – írja a Pesti Srácok. 

A portál ugyanis már a reggeli órákban cikket írt a főváros új költségvetési tervezetéről, amelyet a Pesti Srácok szerint a közgyűlés ellenzéki frakciója még délután sem kapott meg:

– fogalmazott Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a Pesti Srácoknak.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. március 23. 11:18
"Hitelbe hajszolt főváros" Tarlós pluszos kasszával adta át a fővárost, baszki. Ki hajszol titeket hitelbe? Költői volt, ugyanaz a szem éj aki a magyar államadósságot értelmezhető teljesítmény nélkül megduplázta. Karó most érezheti a tarkóján Fletó büdös leheletét, meg a motoszkálást az ánuszában és a zsebében. Ne sírjunk érte, ezt akarta, sírjunk magunkért, mert mi meg nem.
zakar zoltán béla
2020. február 15. 14:08
boogie
kispufi
2020. február 14. 19:04
Hitelbe hajszolt, muhaha. Mondjuk az igaz, a patás már ellenzékből is hitelbe hajszolta a jóérzésű demokratákat, pufajkától kezdve ártalmatlan ügynökön át elévült borászig. Ilyen ez. De a bátor demokrata sajtó már akkor is rámutatott, meg azóta is.
Pelso j.
2020. február 14. 18:58
Jól tették. Csak adoptálják a fidesz módszert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!