Orbán Viktor: Magyarországon már szilárd alapjai vannak a digitális gazdaságnak

2019. szeptember 09. 11:33

Nálunk a jövőt nemcsak meg tudják tervezni, hanem meg is tudják valósítani – hangoztatta a kormányfő.

2019. szeptember 09. 11:33

Magyarország készen áll, sőt már hozzá is fogott, hogy a digitalizálódó világgazdaság egyik sikertörténete legyen – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) Telecom World 2019 konferenciájának megnyitóján.

Az esélyek jók, mert Magyarországon már szilárd alapjai vannak a digitális gazdaságnak. „Magyarország már most is egy digitális gazdaság Európa szívében, a jövő nálunk már elkezdődött” – mondta a kormányfő.

Orbán Viktor hozzátette: az elmúlt tíz év Magyarországon bebizonyította, hogy „nálunk a jövőt nemcsak meg tudják tervezni, hanem meg is tudják valósítani”.

(MTI)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mbear
2019. szeptember 09. 16:35
Mi?:D Gyorsan fogy a dilibogyó kampány alatt, szegény tohonya tahó.
sasadi
2019. szeptember 09. 16:30
Megint bögreosztást helyeztek kilátásba ballibsiéknél? Azért ez a nagy igyekezet a hiveik sorában.
OberEnnsinnen
2019. szeptember 09. 16:02
LÓRÁNT KÁROLY (Magyar Hírlap) ENERGIAÁLMOK Ma azt halljuk, hogy milyen nagyszerű dolog naperőműveket építeni, és nincs szó azok gazdaságosságáról. Sajnálom, hogy Lóránt Károlynak nincs kormányzati pozíciója. Ugyanis a mennyiségi ugrás után a következő fázis: a minőség. És az nem fog menni Lóránt Károlyok nélkül, bárhogy akarjuk. Csak fociakadémiai szintű "sikereket" érhetünk el. Azok meg, ár-érték arány szerint: siralmasak. Nehogy így járjunk a gazdaság innovációjával, Viktor, Figyelsz? Dehogy figyelsz, megcsináljuk, oszt Jónapot! BOcs, tudom, rengeteg a gondod, de a mi-nő-ség-re FI-GYEL-NI, FÓ-KU-SZÁL-NI KELL... E-ZER-REL!
annamanna
2019. szeptember 09. 15:52
"„El kell juttatnunk a digitalizációt a legtávolabbi faluban élő gazdákig, a kórházakig, a kistelepülésekig, a kis- és közepes vállalkozásokig, hogy mindenki (...) nyertese legyen és ne elszenvedője a digitalizáció okozta változásoknak” - fogalmazott, megjegyezve: ha nem sikerül ilyen politikákat kialakítani, akkor a népesség egy része szembe fog fordulni a digitalizációval. (MTI)" Ezt elmagyarázná valaki??? Mi az, hogy szembe fog fordulni a népesség a digitalizációval??? TOLMÁCSOT KÉREK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!