A német sajtóban védi Orbánt Leslie Mandoki

2018. január 09. 15:32

A müncheni Abendzeitungban kérdezték meg a Németországban élő, magyar jobboldalhoz közel álló Leslie Mandokit a magyar politikáról.

2018. január 09. 15:32

A müncheni Abendzeitungnak nyilatkozó Leslie Mandoki szerint Orbán Viktor egy képzett, művelt ember, akivel Schopenhauerről és Kantról lehet beszélgetni. Szerinte Orbán szeretné jobban megérteni a német szellemiséget, ami Beethovent, Schillert és Goethét adta.

A lap kérdésére Mandoki elmondta, ő ebben segít Orbánnak. Emlékeztet, hogy a legfontosabb, hogy az emberek beszéljenek egymással, ahogy Willy Brandt is beszélt Brezsnyevvel.

Arra a kérdésre, hogy Orbánnak és Merkelnek homlokegyenest eltérő a migrációs álláspontja, és hogy ez valaha közeledhet-e egymáshoz, Mandoki úgy válaszolt: a magyarok szabadságszerető nép, figyelembe kell venni a 180 évnyi muszlim megszállást; és azt is, hogy Magyarországon félnek a muszlim antiszemitizmustól.

A magyar-bajor kapcsolatokról Mandoki azt mondta: az első magyar királyné bajor volt, és most a legnagyobb Audi-gyár Győrben van. Mandoki szerint az a normális, ha két ember beszél egymással, mint Seehofer bajor kormányfő Orbánnal, szemben mondjuk az összevissza sértegető Martin Schulz-cal.

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2018. január 10. 19:49
" Orbánnak és Merkelnek homlokegyenest eltérő a migrációs álláspontja, és hogy ez valaha közeledhet-e egymáshoz,......." Jut eszembe. Merkel fel tud sorolni néhány, (de akár csak egy!) pozitívumot, ami a bevándorláspolitikájának köszönhető? Mondom, legalább egyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
justiceforhungary
2018. január 10. 07:52
Azért ez eléggé visszafogott volt ...jobban meg kellett volna védje és merkelnek is elmondhatná hogy húzzon már el és vigye magával sulcit is.
Kalányos Dzsonidepp
2018. január 09. 21:04
" Orbán Viktor egy képzett, művelt ember, akivel Schopenhauerről és Kantról lehet beszélgetni." :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Én pedig levarrtam Sophie Marceaut , miközben Sharon Stone a golyóimat nyalta ...
kombinátor
2018. január 09. 20:50
azért Mandoki értekezését meghallgatnám Schopenhauerről, vagy Kantról ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!