Hetedszer tárná fel Schiffer az állambiztonsági múltat

2014. november 13. 12:04

Az LMP vezetője szerint azt kéne vizsgálni, hogy az 1989 utáni folyamatokat hogyan befolyásolták a túlélő titkosszolgálati hálózatok.

2014. november 13. 12:04

Schiffer András hetedszer is benyújtotta az állambiztonsági múlt feltárásra vonatkozó javaslatát a parlamentnek. Az LMP vezetője a Nemzeti Emlékezet Bizottságának munkájára is számít a múlt feltárása során. Schiffer szerint az egész ügy egy morális kérdés, és világos választóvonalat kellene húzni, mert szerinte a régi titkosszolgálat túlélő hálózatai máig befolyásolják a magyar közéletet.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tordai Kadosa
2014. november 13. 19:30
Ebben igaza van Sciffernek. De teljesen nyilvánvaló, hogy a Fidesz megakadályozza a múltfeltárást. Nyilván komoly okuk van rá. Csak ellenzékben akartak múltfeltárást. Köpönyegforgató, komcsikkal és ügynökökkel telített képmutató banda a Fidesz. Akik mára azt vallják,hogy az oldalukon lévő ügynök és komcsi jó ügynök és jó komcsi a többi gonosz. Büszke vagyok magamra,hogy az idén már nem szavaztam rájuk!
heep
2014. november 13. 17:57
"1. '89-ben semmiféle Zétényi-Takács-javaslat nem volt a Parlament előtt. 2. Ahogy semmiféle Fidesz sem a Parlamentben." Irigyellek, hogy még sose emlékeztél rosszul egy számra vagy nem ütötted el a klaviatúrán.
heep
2014. november 13. 17:36
Amíg egy volt III/II-es államtitkár lehet a BM-ben addig várhatja a Schiffer ettől a kormánytól (is) a feltárást.
Ángyán Páván
2014. november 13. 17:08
Schiffer János (MSZP) képviselő arra tett javaslatot, hogy a 0,8 százalékos kulturális járulékot vessék ki a szőnyegek, a felsőruházat, a férfi öltöny, a női kosztüm, az ing, a blúz, de még a nyakkendő és a csokornyakkendő után is http://hvg.hu/gazdasag/20080423_kuturalis_jarulek_nka_harsanyi_nyakkendo/ Ez is rokony?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!