„Élő emberkísérlet zajlik az utcákon"

2014. június 02. 09:20

Két évvel a hatóságok előtt járhatnak a dizájnerdrogokat előállító laborok.

2014. június 02. 09:20

Zacher Gábor toxikológus szerint a dizájnerdrogokról nem hogy a szakemberek nem tudnak semmit, de még azok eladói sem. Úgy fogalmazott, körülbelül két éves lemaradásban vannak ezen szerek ismeretével kapcsolatban, és egyenesen békeidőnek nevezte, amikor még csak heroint, afetamint, LSD-t, sziput, gombát használtak, mert azokat legalább jól ismerték.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. június 02. 12:32
Már megbocsáss kedves ufó de én rád egy fillért nem fogok költeni, éppen elég a tudat, hogy a gyógyszerkassza téged is ugyanúgy finanszíroz, mint az arra érdemeseket. Látod milyen szerencsés vagy, hogy szabadságban, demokráciában élhetsz, nem csak a magad vizionálta dimenzióban!
A_Haza Bölcse
2014. június 02. 09:27
"egyenesen békeidőnek nevezte, amikor még csak heroint, afetamint, LSD-t, sziput, gombát használtak, mert azokat legalább jól ismerték" hát akkor esetleg megfontolandó lenne a klasszikus drogok legalizálása, mert azokat legalább ismerjük
kukagyerek
2014. június 02. 09:25
Kína!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!