Gyurcsány is felszólal az MSZP választmányi ülésén

2010. október 14. 21:04

Gyurcsány Ferenc, Lendvai Ildikó és Mesterházy Attila is beszédet mond az MSZP választmányi ülésén. A testület szombaton választja meg négy elnökhelyettesét, valamint létrehozza a párt több bizottságát is.

2010. október 14. 21:04

Gyurcsány Ferenc, Lendvai Ildikó és Mesterházy Attila is felszólal az MSZP szombati választmányi ülésén - mondta el Simon Gábor, a testület elnöke. A volt kormányfő várhatóan a platformjára vonatkozó elképzeléseit ismerteti, a volt miniszterelnök-jelölt az aktuális politikai kérdésekről és a párt előtt álló feladatokról beszél majd, a korábbi pártelnök pedig az általa vezetett programtanácsra és az ellenzéki stratégiával kapcsolatos kérdésekre tér ki.

A testület az ülésen megválasztja négy elnökhelyettesét, valamint létrehozza a párt stratégiai, közpolitikai, illetve a társadalmi kapcsolatokkal és a szervezeti ügyekkel foglalkozó bizottságait.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2010. október 15. 15:38
Fletó lemondatása óta nagyon hasznos tevékenységet fejt ki.
*ufó*
2010. október 15. 09:45
csórikáim, biztos majd az internacionálé-t is teli tüdőből eléneklik :))
di maggio
2010. október 15. 09:35
Ha a bukott szocik ölik egymást, az az országnak jó.Ha a bukott szocik összefognak, az még jobb. Úgy,hogy gyerekek húzzatok bele.
Rothmüller Mortizár
2010. október 15. 08:59
most komolyan ez a böszme szétkúrta a maszopot - nem mellesleg az országot is - és még mindig van pár idióta aki úgy csüng a szavain mint romolusz és rémusz a farkas tőgyin.... még is mire számítanak?????? hogy egy egy ilyen brutális bukás után - 2/3-ad az ogy választáson és totális fidesz győzelem az önkó választáson - szóval ilyen tökönrúgások után két héttel előjöhet az odujából és megmentheti a magyarországot??? mire számít a maszop???????? komolyan mire?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!