Bajuszbál Szegeden!

2010. február 12. 10:26

Negyedszer kerül megrendezésre az immáron nemzetközi bajuszbál szombat este a szegedi Grand Caféban. Az mulatság kedvéért tavaly csaknem százan növesztették meg arcszőrzetüket.

2010. február 12. 10:26
„Az első bált hirtelen felindulásból rendeztük meg: viccesnek tűnt, hogy néhány ember bajuszt növeszt egy farsangi mulatság kedvéért” - mondta Tóth Péter Zoltán szervező, aki szerint tavaly a három-négyszáz résztvevő közül legalább százan vállalták, hogy a csak bál kedvéért frissen növesztett bajusszal jelentek meg.
 
„A vállalkozó szellemű vendégek között voltak, aki több mint egy hónapig nem borotválkoztak, majd a bál reggelén gondosan lenyírták szakállukat, és maradt a férfias bajusz, persze az egyéni adottságok függvényében” - tette hozzá Tóth, aki biztos lehet a dolgában, hiszen a készülődés jelei már jól látszanak a leendő vendégek arcán.
 
Eddig több nyelven is plakátokat helyeztek ki a bálról, ami komoly visszhangra talált a Szegeden tanuló külföldi fiatalok között; így kaphatta a rendezvény a Nemzetközi Bajuszparti nevet. A farsangi mulatságon - ahova természetesen a bajusztalanokat és a hölgyeket is várják - lesz jelmez- és bajusz-szépségverseny, a tombolán pedig bajuszhoz kapcsolódó ajándékokat sorsolnak ki.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
spanyol
2010. február 13. 09:28
Pontosan két éve volt a nemzetközi bajusz hónap az Indexen, amelynek keretében egy hónapig működött a <a href="http://bajusz.blog.hu/">bajuszblog</a>. És hogy a bajusz mennyire pontos fokmérője a belpolitikának, annak a <a href="http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/bajszosnep/">bajusz szavazás</a> a legjobb példája. 2008 februárjában a szociális népszavazás, a kisebbségi kormányzás és Gyurcsány bukása előtt a Fidesz bajuszválogatottja - Révész Máriusz sihederbajszával, Áder hosszúbajszával, Kövér söprűbajszával, Molnár Oszkár csónakbajszával legyőzte az All Star bajuszválogatottat, amelyben pedig olyan neves egyéniségek léptek pályára, mint a Bokros Lajos híres bokrosbajszában, Pintér Sándor vörösbajszában, Csapody Miklós bismarckbajszában, Schuszter Lóránt bundabajszában és Göncz Árpád tangabajszában. Bajuszt a magyarnak!
JohnMcCain
2010. február 12. 22:40
jó kezdeményezés, grat!!!
SztAhanov
2010. február 12. 13:58
Affene, hogy nem érek rá. Na majd jövőre. :{)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!