Koncz Zsuzsa nem bírta ki, az év végén még odaszúrt Orbánnak

2023. január 01. 07:11

Olyan is előfordult, hogy az egész magyarságra tett dehonesztáló kijelentést.

2023. január 01. 07:11
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„A művésznő is számos esetben támadt már rá a kormányra, de olyan is előfordult, hogy az egész magyarságra tett dehonesztáló kijelentést, például korábban adott egy interjút a 24.hu-nak, ahol a következőképpen beszélt a magyarokról: 

»[…] egyszerűen szégyellem magamat amiatt, hogy idáig jutott a világ, hogy idáig jutottunk mi is. Kellemetlen náció lettünk a környezetünk számára, és a történelmünkben nem először.«

Most, az óévet búcsúztatandó az Rtl.hu-nak adott egy hosszú interjút, ahol szintén nem mulasztott el odaszúrni a kormánynak és természetesen közvetve, fondorlatosan a Fideszre szavazó magyar embereknek is:

»[…]  annyira örülök, hogy »ismert erdei köröknek« nincs más elfoglaltsága, mint tanárokat kirúgatni, lebecsülni, nyilvánosan megalázni, miközben az általuk vezetett  magyar gazdaság épp az összeomlás határán van. […]  Felfoghatatlan, miért kell az oktatás, a tudás, a szellemi munka, egyáltalán a magyar értelmiség presztízsét tönkretenni. Mitől gondolhatja bárki is, hogy értelmiség nélkül boldogulhat egy ország?«

Koncz szavaiból kiderül, hogy szerinte az értelmiségi kizárólag baloldali és liberális lehet. Mert az igazi értelmiségi tüntet a kormány ellen, punktum. Na ez az a vélemény, ez az a megnyilvánulás, ami pontosan megmutatja a liberálisok mindent és mindenkit lenéző, magas lóról beszélő, lekezelő attitűdjét.

Nagy Feró, aki valóban a rendszerváltás előtti, pártállami idők kárvallottja, mondhatni üldözöttje volt, nagyszerűen fogalmazta meg ezt  a 888.hu-nak adott interjújában:

»Máig rendszerellenes vagyok, de most a liberális felsőbbrendűség ellen lázadozok«.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 240 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. január 02. 16:16
Miért kell erről a nemzetelázóról bármit is írni!?!? Ki kell kopnia a köztudatból!!!!
Lajoss
2023. január 02. 16:04
Beindultak a kesmás kutyák..
Krupp Skya
2023. január 02. 14:15
"Olyan is előfordult, hogy az egész magyarságra tett dehonesztáló kijelentést." Koncz Zsuzs a sipákoló szar hangjával maga a dehonesz.
XTRO
2023. január 02. 12:45
Szégyen ahogy lerombolják a saját életművüket.. Dés , Koncz, Bródy és a többi ellenálló , partizán, szabadságharcos forradalmár.. vagy a szar mindig elválik a víztől , csak idő kérdése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!