A miheztartás végett... Somogyi Zoltánnak meg a 24.hu-nak!

2022. szeptember 12. 11:38

Bocsássátok meg, hogy a saját véleményemet mondom és írom. Tudom, ez nálatok furcsa.

2022. szeptember 12. 11:38
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„A miheztartás végett... Somogyi Zoltánnak meg a 24.hu-nak! Most az van arrafelé, hogy videóblogomban Orbán szavait, gondolatait „tolmácsoltam”, természetesen Orbán parancsára. Mert ott voltam Kötcsén (mindig ott vagyok), és azért. Na, akkor lássuk a tényeket:

Az elmúlt héten, egy pénteki elfoglaltságom miatt, kivételesen csütörtökön rögzítettük a Bayer Showt, a Hír TV stúdiójában.

A vlogomat mindig a show felvétele után vesszük fel, ugyanabban a stúdióban.

Mindezt a felvételen ott ülő, körülbelül húsz ember és a technikai személyzet tanúsíthatja.

Vagyis: a friss vlogomat csütörtökön, körülbelül 11 óra és negyed tizenkettő között rögzítettük.

A kötcsei piknik szombaton volt, a miniszterelnök 16 órakor kezdte beszédét. (Amelyben nem beszélt Ukrajnáról).

Ki mint él, úgy ítél – szokták mondani. Vagyis, felétek nyilván az a szokás, hogy megbízóitok szavait és gondolatait tolmácsoljátok, nálunk ez nem szokás. Bocsássátok meg, hogy a saját véleményemet mondom és írom. Tudom, ez nálatok furcsa és elképzelhetetlen. Nagyjából ennyi. Kell még mondanom valamit, Zotyika?”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Balinguru
2022. szeptember 13. 20:54
Dúrgerni:-)))))))
outsiderman
2022. szeptember 13. 12:59
bocsássatok meg...de mit tud ez a véglény, ez a szerencsétlen buzeráns??? van családja? van felesége? (nő)...vannak gyerekei? ---mert a pálya amit befut, valami herélt eunuchra hajaz, aki veszettül óvja egy kis, csüngőhasú mineszottai törpedisznó hátulját...
machet
2022. szeptember 12. 19:20
Azért ez a sűrű "vlogozás" egyre visszatetszőbb nekem is.Marha rosszul hangzik.Úgy mondja mintha ez valami csoda dolog lenne. 2022 van, ez nem egy nagy ügy,annak is van ilyen aki nem akarja.Igen, van amikor jót ír de van amit állati rosszul fog meg.
Namond
2022. szeptember 12. 17:32
Kinek, kiknek a politikája ez? "Mindig lesznek farkasok és mindig lesznek birkák. Nem számít, mennyire oktatod őket, gondoskodsz róluk és hárítod rájuk a felelősséget, a birkák, birkák maradnak. A farkasok azok, akiket meg kell fékezni. Hagyod, hogy időnként learassanak néhány birkát, mert soha nem tudja, mikor lehet szüksége egy jó farkasra. Emellett a birkák és juhászkutyák populáció növekedése káros lenne az élővilág, a fajok egészére."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!