Tóta W. Árpád szerint pár ezer embernek szólt a Pesti TV

2022. május 12. 19:50

„Jóval több a fizetős olvasónk, mint ahányan a Pesti TV nézői voltak a kábelszolgáltatók megerőszakolása ellenére is” – írja a HVG szerzője.

2022. május 12. 19:50
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, a Pesti TV hamarosan megszűnik. A hírre Tóta W. Árpád, a HVG publicistája is reagált, aki szerint a Pesti TV története afféle „udvari dráma”, amibe most a nagyérdemű is belepillanthatott.

„Hülyegyerekek”

Tóta W. úgy látja, a tévéadó megszűnése olyan, mintha a tulajdonos most vette volna észre, hogy átverték. Mint fogalmaz: „hamvasak voltak és szépek, a legtöbben már bizonyítottak korábban. Ahogy ők szerették a hatalmat, nem szerette úgy senki”.

A publicista szerint „a tulajdonos azonban az AGB Nielsen auditcég szikár és szerény számait vizslatta gondterhelten, és azokból

A HVG szerzője szerint a HVG-nek több fizetős olvasója van, mint amennyi nézője a Pesti TV-nek volt. Mint fogalmaz: „jóval több a fizetős olvasónk, mint ahányan a Pesti TV nézői voltak a kábelszolgáltatók megerőszakolása ellenére is.”

Fotó: Facebook / Pesti TV

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katicza
2022. május 14. 08:08
Ez a totavé egy senki. Erőltetett, libernyák nyegleséggel és trágársággal átszőtt agymenései számomra nem jelentenek semmit, ahogy ez a fehérjehalmaz sem. Először is honnan veszi, hogy meg fog szűnni? És ha nem? És ha túl fogja élni azt a szennylap hvg-t? Mindenesetre annak a hazudozó szennylapnak a lelkes hívei lehetnek viszonylag sokan, ha IQ-ban összességében is töredéke a Pesti tv nézőinek. Hiába van több előfizetője, ha mi vagyunk többen, jelentősen többen. Ők akkor is csak egy marginális kisebbség. Ha tetszik neki ha nem. Kitörölheti a totavé a hávégéjével a valagát vagy a szaros száját, ha a társadalombefolyásoló képességük nulla. A Pesti tv anyagait átvette a Pesti Srácok, a Vadhajtások, az Origó és a 888 is, amivel már jóval több emberhez eljutottak. Ez a nyomorult totavé meg ugrik minden cikkre, amiből valami szellemi maszturbációt, orgazmust remél, mint gyöngytyúk a takonyra, de nem tud elmenni.
balbako_
2022. május 14. 07:54
Jó műsort csináltak fiataloknak. Kár érte.
vip era
2022. május 14. 06:33
Hát igen,a köztévét sem nézi senki. Ezért nagyon érdekes,hogy a választásokat a köztévé miatt nyerte meg a Fidesz a moslék szerint.Egyébként a HVG előfizetőinek száma.....hagyjuk inkább.
Brandon the great Negro
2022. május 13. 20:36
Szegény Tóta W. Az van, hogy a munka be lett fejezve. Ez az ami neki soha nem jött össze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!