Miniszterelnök úr, önnek hol fáj?

2022. március 26. 07:03

Miniszterelnök úrnak jelentem, nekem már fáj.

2022. március 26. 07:03
null
Lendvai Ildikó
Hírklikk

„Új mélységeket tárt fel előttem a miniszterelnök oldalára kitett közös fotó Schwarzeneggerrel. Pontosabban a hozzá csatolt szöveg: »Egyszer megkérdeztem Schwarzeneggert, hány fekvőtámaszt csinál egy nap. Azt mondta, csak onnan számolom, amikor már fáj. Így vagyunk ezzel mi is a kampányban. Ilyenkor a fájdalom a barátunk, ilyenkor kell rátenni még egy lapáttal. Kérlek benneteket, tegyetek rá még egy lapáttal!«

Miniszterelnök úrnak jelentem, nekem már fáj. Először akkor nyilalt bele valami itt hátul a kisagyamba, amikor bedobták ezt a különösen bárgyú paradicsomos rigmust. Akkor jöttem rá, mégis van valami abban, hogy a hülyeség fáj. A másoké is. Pedig nem vagyok az ilyesmire túlságosan kényes. A látogatását Márika néninél, sőt, azelőtt a Helló, Röfis vizitet is még elég jól bírtam, mi több, az ön ünnepi beszédeit is viszonylag fájdalommentesen vészeltem át. Németh Szilárdot, Menczer Tamást és Kósa Lajost is tűrtem, pedig ők feszegették a határokat, pontosabban majdnem átlépték a fájdalomküszöbömet.

De amikor kb. három méterenként találkoztam a blődli plakátjaikkal, a nyilalás állandó, tompa sajgássá változott. A rajtuk lévő hazugságokat már megszoktam, viszont a színvonallal való szembesülés keszonbetegsége, hát az a fülzúgás mellett, szúró fájdalmat idéz elő itt, a bal halántékomon.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. április 02. 14:43
Rosszul áll ez a duma a hajdanvolt szefard szépsegnek-akit Appel György is "megkivánt".
akiaki
2022. március 27. 22:00
"a büdös komcsik nem halnak" c filmet látják
rókabácsi
2022. március 27. 18:56
mi közöd hozzá? netán orvosa vagy?
01234567890
2022. március 27. 18:53
https://www.youtube.com/watch?v=GR3SoA5jg4U https://www.youtube.com/watch?v=ggznvkJCq20 https://www.youtube.com/watch?v=0iit2aky1A4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!