Olyan szinten alázzák szét ezt a gulyásgyereket, hogy még nézni is kínos

2021. október 21. 07:34

Az év beszélgetése. A férfi és a fityfasz. A szabad és a korlátolt ember.

2021. október 21. 07:34
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Az év beszélgetése. A bölcs és a balga. A férfi és a fityfasz. A szabad és a korlátolt ember.

Olyan szinten alázzák szét ezt a gulyásgyereket, hogy még nézni is kínos. Hatalmas tisztelet Wahorn Andrásnak, aki nem fél kimondani a véleményét, és nagy ívben tesz a politikailag korrekt skatulyázásra. 39.50 – 57.46 között nézzétek meg. Kihagyhatatlan.”

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. november 05. 10:14
Wahorn az egyik utolsó normalitás határain belüli szabadgondolkodó. Sokat tett érte, hogy a nyolcvanas évek ne legyen akkora égés.
HunCsz
2021. október 22. 10:54
Legalább volt bátorsága ezt a hazug belpesti terror áttörni és reálisan szóba merte hozni ezt az országot leginkább súlytó megoldatlan problémát. A liberál fasiszták a társadalomat bomlasztó fegyverként használni kivánó végtelen aljas cigány politikájának. Kiváncsi leszek, hogy ebben a új bolsevik ''szabadság'' cunnamiban hányszor fogják az önálló gondolatot megfogalmazni merészelő elvtársuknak mennyi megszólalása lesz innentől kezdve? Eszenyi Enikő példája azt mutatja nem sok. Ebben a világban egy vélemény lehet a ''szabadságé'', amit a megfelelő központokban szabnak meg.
Marcus Gravius
2021. október 22. 05:43
Szentesi ezt brilliánsan kitalálta a goulash Marcira: "fityfasz". És tényleg..egy nyamvadt, fityfasz szar csicska a gulyás márton. Ennyi, se több se kevesebb.
Marcus Gravius
2021. október 21. 23:59
Gulyás marci tényleg egy fityfasz buzi. Wahorn pedig a valóságról beszélt.. ... safe places pesti buzigyerek nyilván nem érti..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!