Akkor most ki az?

2020. december 16. 15:13

A ferencvárosi polgármester kit tartott antiszemitának?

2020. december 16. 15:13
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Lassan elül Baranyi Krisztina antiszemitázó botránya, ami abból a szempontból érthető, hogy Baranyi nem tett antiszemita kijelentést (ahogy például Demeter Szilárd sem tett, de ez egy másik mese). Viszont a levegőben lógva maradt egy valódi kérdés: a ferencvárosi polgármester kit tartott antiszemitának? Kivel vitatkozva mondta, amit mondott?

Maga Baranyi így fogalmazott: »nem zsidózom le a történetben szereplő vállalkozót, hanem éppen hogy én vontam kérdőre vitapartnereimet esetleges antiszemitizmusuk miatt«.

Vajon kiket? 

Két eset lehetséges. Vagy oka volt erre a kérdőre vonásra, vagy rágalmazott. Vajon nem közérdek tudni, hogy melyik az igaz?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2020. december 17. 07:14
Közben Franzstadt szemefénye elismerte, hogy csak úgy rájött. Előre elképzelte, hogy más zsidózik, s megelőző csapás mért. No, fradisták... akik valaha az MTK ellébe jöttetek létre, de lesztek még Kinizsi, ha így folytatjátok... remélem még két ciklusára bizalmat szavazatok Füleskének! Mindent bele!
ThunderDan
2020. december 16. 20:19
Na ezt a kérdést nem fogják feltenni a függetlenobjektívek.
Royce2.0
2020. december 16. 17:00
A gójozás = burkolt zsidózás :))) Ilyen ez az újbeszél. Duplaplusz jó! :DDD
Bell & Sebastian
2020. december 16. 16:51
Helyes bítés A kockázatmentes ingatlanfejlesztés csak a kiválasztottak útja a Parnasszusra. Aki a valódi kockázatot vállalja, annak a pénzére pályázik az ingatlanfejlesztő. Mondjuk úgy, hogy elég gyakran a gój húzza a rövidebbet az efféle pókerpartiban. A gójozás még nem bűn.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!