Karnyújtásnyira az európai minimálbértől és az egészségügyi uniótól

2020. szeptember 16. 12:12

Hatalmas öröm ez a DK-nak, és még nagyobb siker minden európai magyarnak.

2020. szeptember 16. 12:12
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„A Demokratikus Koalíció egyik legnagyobb vállalása volt az európai minimálbér és az Egészségügyi Unió bevezetése. Sokan nem hitték el nekünk, hogy ez sikerülhet, az elmúlt több mint egy év megfeszített munkája azonban minket igazolt. Kitartásunknak és elszántságunknak köszönhetően egyre közelebb kerülünk sokak álmához.

Az európai minimálbér és az Egészségügyi Unió bevezetése ma egy újabb mérföldkőhöz érkezett. Óriási siker, hogy már az Európai Bizottság is elkötelezett a bevezetésük mellett. Hatalmas öröm ez a DK-nak, és még nagyobb siker minden európai magyarnak. Végre elérhető közelségbe került az európai minimálbér és az Egészségügyi Unió. Hiszünk benne, hogy a tisztességes megélhetés, a tisztességes bér, és a magas szintű egészségügy ellátás minden európai magyarnak jár. Nem dőlünk hátra, hanem fokozzuk erőfeszítéseinket, hogy az Egészségügyi Unió és az európai minimálbér a lehető legjobban szolgálja a magyarokat!

Dobrev Klára, a DK EP-képviselője, az Európai Parlament alelnöke”

(MTI-OS)

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2020. szeptember 17. 08:51
A Dromedár érte el az európai minimálbért?!...Hol van?! ...csak a duma megy róla, mint a Loch Nessi szörnyről... Ha lesz, akkor , mit jelent ez, mennyi, egyforma minden országban???...Vagy ez is csak olyan nyithatsz cukrászdát Bécsben duma?!
Jason Bourne
2020. szeptember 17. 07:49
"Sokan nem hitték el nekünk, hogy ez sikerülhet, az elmúlt több mint egy év megfeszített munkája azonban minket igazolt." Miért? Bevezették az európai minimálbért meg az eü. uniót?
matyi lúdas
2020. szeptember 16. 20:43
https://i.imgur.com/EAFdrVV.jpg
Esvány
2020. szeptember 16. 19:56
"Karnyújtásnyira az európai minimálbértől" Meg a bilitől, aztán felébredsz, ha beleért a kezed... Miért hazudsz a választóidnak? Szó sincs európai minimálbérről, ez tagállami kompetencia. Maximum arról lesz szó, hogy azokban az országokban is vezessék be, ahol még nincs is minimálbér megállapítva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!