25 + 1 dolog, amit nem tudott Vona Gáborról

2016. szeptember 22. 08:08

Az egyik gyenge pontja a hasizma. A másik a takarítás, amit abszolút felesleges időtöltések tart. Egyáltalán nem segít a takarításban otthon.

2016. szeptember 22. 08:08
ATV
atv.hu

8. Történész, ügyvéd és pap is szeretett volna lenni, Eckhart mester, Hamvas Béla és Baranyi Tibor könyvei jelentős arányban sorakoznak könyvtárában. Utóbbi már nem a tanácsadója, de barátok.

9. Gyermekkorában a természetfilmeket szerette, David Attenborough alkotásait nézte, ennek hatására elkezdte figyelni a macskájuk viselkedését, és jegyzeteket írt róla.

10. Saját bevallása szerint jobban figyel arra, hogy jó pasi legyen, mint a politikában általában az szokás.

11. Két lábon járó GPS: ha elalszik az autóban, felébred rá, ha a sofőr rossz irányba megy.

12. Bevallása szerint nincs igénye a luxus dolgokra, és pénze se lenne rá. Felesége alsó kategóriás autóval jár. (…)

20. Jobb karján méretes tetoválás van, aminek kapcsán elmondta, hogy a görög mitológia alapján az egész életre labirintusként tekint, aminek le kell menni a mélyére, ott meg kell ölni egy fenevadat és fel kell jönni a labirintusból: minden szereplő az ember saját maga.

21. Nem jár színházba, mert rosszul esett neki, amikor egy baloldali színész megismerte, és úgy látta, nem örült neki. Volt már, hogy ugyanezt látta egy pincéren is, és azóta abba az étterem sem megy. (…)

24. Jámbornak, introvertáltnak, alapvetően spirituálisnak és hiú embernek tartja magát. Néha szokta kérni a fodrásznál, hogy vegyék rövidebbre a szemöldökét, mert különben szerinte bagoly kinézete lenne.

25. Kevés ideje marad a magánéletére. Szerinte, mint ember könnyű vele együtt élni, mivel alapvetően békés, kompromisszumkereső. Politikai tevékenysége miatt ugyanakkor nehéz is a családjának, a felesége többször elsírta magát politikai támadások miatt.

+ 1: Vona szerint nem a Jobbikban ülnek zsúrpubik, hanem a Fideszben és környékén: jelesül Habony Árpád és Rogán Antal.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2016. szeptember 23. 08:51
Láttam a műsort. Jó volt, érdemes megnézni. Jól és ügyesen kérdezett a riporternő. Ebből kiderült, hogy Vona nem szereti a kegyes csalást sem. Aztán kiderült, hogy azért alkalmazza. Megkérdezte a nő, hogy nem zavarja-e, nyilvánosság, hogy mindenki nézi, hogy be kell húznia a hasát. Vona erre: -"Nincs behúzva a hasam." -"Abszolút, persze, már túl vagyunk ezen,- válaszolta a riporternő." Ugyanis már megcsinálták a forgatást, Vona edzésén ahol ugye látszott, hogy pocakos a fiú. Egyébként Vona egy gátlásos fickó, könnyen zavarba lehet hozni. Jövő szerdán Gyurcsány lesz terítéken.
pimepime
2016. szeptember 22. 13:31
Kíváncsi leszek a többi pártelnökre is. Oda-odadobott cukifotó az unokával kevés lesz.
Mich
2016. szeptember 22. 12:23
Láttuk, mi lett az új-nyilas Szegedi Csanádból, Vona helyetteséből, miután kirúgták a Jobbikból: egyből hitbuzgó zsidó lett, aki éppen most alijázik... Érdemes lenne kirúgni Vona Gabit is, hogy megnézzük, mivé változik a cuki náci... Az én tippem: egyből ukrán nacionalistává válik és üldözni kezdi az oroszokat és a magyarokat... Bár lehet, hogy ő is inkább alijázna... Ez persze nem fért be "Vona 25 titka" közé...:))
abraxas
2016. szeptember 22. 12:04
Én megnéztem. Nekem az jött le, hogy Vona legszívesebben Habony szeretne lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!