Hoppá: a Bournemouth próbálja elhappolni Kerkezt a Lazio elől

2023. július 16. 19:23

Az AZ elvileg 15 millió eurót kér a magyar válogatottért.

2023. július 16. 19:23

A Bournemouth megpróbálja elhappolni Kerkez Milost a Lazio elől – írta meg Fabrizio Romano, iparági bennfentes. Forrásai szerint a személyes feltételekben már meg is állapodott mindkét csapattal a magyar válogatott focista, s az üzlet maga most csak a klubbokon múlik. Romano szerint az AZ 15-20 millió eurót kér a játékosért.

A Mandiner forrásai szerint az AZ 15 milliót kér Kerkezért, de bizonyos bónuszokkal kombinálna 12 millióért is elengednék, az alatt viszont semmiképpen.

Ezt is ajánljuk a témában

Célegyenesben Kerkez Milos és Szalai Attila klubváltásai

Szalai Attila a napokban aláírhatja szerződését az Union Berlinnel, ahol Schäfer András csapattársa lehet. Fabrizio romano szerint Kerkez Milos megegyezett a Lazioval, és a klub a közeljövőben ajánlatot tesz a magyar labdarúgóért. Átigazolási körkép.

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!