Oroszországból érkezett: Magyarország, Szlovákia, Ausztria és Svájc a helyes utat választotta

2024. április 24. 09:28

Ukrajna felfegyverzése csak meghosszabbítja a háborút az egyik orosz szakíró szerint, aki úgy véli, azok döntöttek jól, akik csak humanitárius segítséget biztosítanak.

2024. április 24. 09:28
null

Nyitókép: AFP/Alexey Druzhinin

A Nyugat az újabb és újabb segélycsomagokkal valójában csak árt szövetségesének, Ukrajnának – véli Vaclav Gorzejsi politikai szakíró a RIA cikke alapján. A publicista ezt többek között azzal indokolta, hogy minél több fegyvert küldenek az ukránoknak, annál tovább tart a háború, ami de facto árt az országnak.

Véleményem szerint Magyarország, Szlovákia, Ausztria és Svájc a helyes utat választotta

– utalt Gorzejsi arra, hogy ezek az országok humanitárius segítséget biztosítanak ugyan Ukrajnának, de fegyvereket nem szállítanak.

Hozzátette, a jelenlegi, rendkívül kedvezőtlen helyzetben Kijevnek minél hamarabb fegyverszünetet kellene kötnie, elfogadva bizonyos területi veszteségeket.

„Kétségtelenül ez a kisebbik rossz egy véres konfliktushoz képest, amely még akár évekig is tarthatna" – szögezte le.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:52
🍓 ️ ­­­I­­­g­­­a­z­­­i n­i­­­m­f­­o­­­m­­á­n­­­i­­­á­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
tapir32
2024. április 25. 02:17
Átvágták az ukránokat, amikor a hazájuk védelmét összekötötték a globalizált tőke érdekeivel. A tőkések az elhúzódó háborúban érdekeltek az ukránok a hazájukért halnak. Ebből a csapdából a mielőbbi tűzszünet és béke a kivezető út.
tapir32
2024. április 25. 02:15
NO MIGRATION, NO GENDER, NO WAR
trash5
2024. április 25. 01:37
Hogyne hosszabbítaná meg a háborút, így a haborús bűnös putler és a rusnyák patkányok nem tudják elfoglalni Ujrajnát. Sőt így nehezebb nőket erőszakolniuk civileket gyilkolniuk. Sok pénzt kell költeniük ballisztikus rakétákra, lőszerre amit az irániak es észak koreaiak nagy volumenben szállítanak. Szemben a tehetetlen nyugattal és a hazaáruló csuti cigánnyal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!