Nincs többé anya

2024. március 04. 19:42

Muszáj lesz plasztikussá tenni a majdani fiataloknak, hová vezet a teljes önfeladás, a teljes elmebaj.

2024. március 04. 19:42
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Az anya már nem megfelelő kifejezés. Majd egyszer, az utókor – ha lesz olyan egyáltalán – biztosan bele fogja írni a történelem könyvekbe mindezt. Mert muszáj lesz plasztikussá tennie a majdani fiataloknak, hová vezet a teljes önfeladás, a teljes elmebaj, hová vezet, amikor a jólétbe belefáradt társadalmak elveszítenek mindent, ami társadalommá, tagjait pedig emberszámba vehető emberré teszi.

Muszáj lesz megértetni az utókor ifjaival, mivé lett a Nyugat a 21. század első harmadára, és hogyan, miért lett azzá. Ezzé.

Nincs többé anya.

A holland kormány új ötlete szerint anya helyett az fog szerepelni az anyakönyvekben, hogy »a szülő, akitől a gyermek született«.

Aki ugyebár az anya, mert a természet, a biológia törvényszerűségeit még ezek a kibaszott, kártékony és feleslegesen élő idióták sem képesek felülírni és megváltoztatni, de úgy tesznek, mintha...

Ez maradt nekik. Kretén fogalmak kreálása, szavak üldözése és betiltása, nekiláttak a múltat végképp eltörölni. A szülő, akitől a gyermek született... A Nyugat, amelyik elmegy a kurva anyjába. Valahogy így kerek...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: BRYAN OLIN DOZIER / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NokiNokedli
2024. március 09. 13:01
Gyerek a holland iskolában: 1.szülő: »a szülő, aki megb.szta az 2. szülőmet«. 2.szülő: »a szülő, akitől születtem«.
NokiNokedli
2024. március 09. 12:58
Beteg dolgok ezek. A zsidók a saját degenerációjukat, - mint etalont, - erőltetik a normális emberekre.
Nemkellnév
2024. március 08. 05:28
Egyre több az Alekosz-szerű gyári hibás egyed, ráadásul a médiumok számára könnyű bevételt jelentenek. Bolondnak áll a világ és kész. Kész?
hxl101
2024. március 05. 19:02
Az a szó hogy "édesanyám" ez az Isten neve a gyermekek szivében S ajkán.Idézet a holló C fimből.Borzasztó hova tart a világ(egy része).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!