Felfoghatatlan számok érkeztek az ukrán hadsereg veszteségeiről

2024. január 13. 09:23

Kitálalt az ukrán belügyminisztérium volt vezetője.

2024. január 13. 09:23

A Eurasian Times arról ír, hogy az ukrán hadsereg veszteségei megdöbbentőek, jóval magasabbak, mint amennyit elismernek Kijevben – ezt Jurij Lucenkó volt főügyész, az ukrán belügyminisztérium egykori vezetője nyilatkozta. Hozzátette:

Ukrajna veszteségei meghaladhatják a félmillió főt. Ez több mint az aktív szolgálatot teljesítő katonák jelenlegi száma”

Ebben a számban a komoly sérülést szenvedők is benne vannak. Lucenkó szerint „Ukrajna havonta 30 ezer embert veszíthet el a fronton”, ezért is kezdett a kijevi rezsim nagyobb létszámú mozgósításba. Hangsúlyozta: az ukránoknak jogukban áll tudni, hányan haltak meg eddig, és tiszta vizet kell önteni a pohárba a mozgósítással kapcsolatban, valamint felelősséget kell vállalnia Volodimir Zelenszkij elnöknek is.

***

Nyitókép: JIM WATSON / AFP

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 15. 12:58
Für diesen Krieg ist der Westen massivst schuldig, ich würde sogar sagen, dass der Westen dafür die Hautverantwortung tragen muss. Dieser Meinung sind sogar namhaften amerikanische, prominente Denker auch. Seit der deutschen Wiedervereinigung, - wo die Sowjets wirklich sehr kooperativ waren -, glaubt die USA, dass die Zeit gekommen ist, das geschwächte Russland endgültig in die Ruine zu treiben. Zwar in der "Euphorie an der Aurora der neuen friedlichen Welt" hat die USA dem arglosen Gorbatschow versprochen, die Nato nicht nach Osten zu erweitern. Dieses Versprechen wurde schnell und brutalst gebrochen.
Krupp Skya
2024. január 14. 13:27
"Felfoghatatlan számok érkeztek az ukrán hadsereg veszteségeiről" Nekem nincsennek felfoghatatlan ukrán halott számok, esetleg felfoghatatlan lenne ha 50.000.000 ukrán halott lenne holott csak 40.000.000-an voltak. különben a háború az ilyen. meg még ilyenebb.
mai nap
2024. január 14. 12:38
“ az ukránoknak jogukban áll tudni, hányan haltak meg eddig, és tiszta vizet kell önteni a pohárba a mozgósítással kapcsolatban, valamint felelősséget kell vállalnia Volodimir Zelenszkij elnöknek is.” Ebből útilaput lesz, kedves Zselé.
alexandrosz-2
2024. január 13. 19:18
Helyes. Pusztuljanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!