Rakétatámadás érte az ENSZ dolgozói által is használt szállodát Zaporizzsjában

2023. augusztus 11. 08:31

A szervezet dolgozói ledöbbentek.

2023. augusztus 11. 08:31
null

Orosz rakéta csapódott be egy szállodába az ukrajnai Zaporizzsja városában csütörtök este – jelentette a Guardian. Ukrán tisztviselők közlése szerint a támadásban egy ember meghalt, 16 pedig megsebesült, köztük négy gyermek. A lap szerint 

a szállodát az ENSZ dolgozói használják, amikor a városban dolgoznak 

– közölte Denise Brown, az ukrajnai humanitárius koordinátor a Reuters által látott nyilatkozatában. „Megdöbbentett a hír, hogy egy olyan hotelt, amelyet gyakran használnak az ENSZ munkatársai és a háború által érintett embereket támogató nem kormányzati szervezetek munkatársai, nemrég orosz csapás ért Zaporizzsjában” – nyilatkozta, majd hozzátette: „Minden egyes alkalommal, amikor Zaporizzsjában jártam, ebben a szállodában szálltam meg.”

Nyitókép: Illusztráció / MTI/AP/Roman Chop/Roman Chop

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. augusztus 12. 07:12
Valami török média szerint hetvennél több zsoldos van a romok alatt, rémisztően nyugodtan.
KBA98
2023. augusztus 11. 17:01
Akkor volt kapkodás!
Kormánypárti2
2023. augusztus 11. 12:39
Aki disznók közé keveredik, azt megeszik a korpákok... Esetleg meg kellene nézni hogy kikkel együtt szállásolták el őket?
Obsitos Technikus
2023. augusztus 11. 11:33
Máskor ne lakjatok egy szállodában az amerikai parancsnokokkal és a nemzetközi zsoldoshordával. Ja, hogy muszáj? az más.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!