„Rasszista, rasszista” – kiabálta a tömeg a magyar nőnek, akit rendőrök vittek ki a brazil metróból

2022. május 04. 11:54

A felvételek szerint a magyar nő egy fekete utassal szólalkozott össze.

2022. május 04. 11:54
null

Rendőröknek kellett kivinni egy magyar nőt az egyik São Pauló-i metróaluljáróból, miközben a feldühödött tömeg azt skandálta, hogy a nő rasszista – írja a Telex a brazil sajtó beszámolói alapján. Egyelőre annyit tudni, hogy a magyar nő és egy fekete utas összeszólalkoznak, erről felvétel is készült.

 

 

A hírek szerint a két nő egymás mellett utazott a metrón, amikor a magyar azt mondta a mellette ülő brazil nőnek, hogy vegye le róla a haját, mert a végén még elkap valamilyen fertőzést.

 

 

Videó készült arról is, ahogy rendőrök vitték ki a feldühödött utasok között a metróból, miközben azt kiabálták, hogy rasszista. A brazil médiában és közösségi oldalakon az terjed, hogy a magyar nő a São Pauló-i magyar konzulátuson dolgozik konzuli asszisztensként.

Nyitókép: Twitter

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. május 05. 12:58
Hírünk a világban..köszi,fidesz!
Hyazinth
2022. május 05. 11:49
A második felvételen milyen sokan kínálgatják a telefonjukat szegény nőnek, pedig láthatóan kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy vásároljon belőlük...
budapesti
2022. május 05. 09:43
Brazília (is) könnyen átvesz szellemi divatokat az USA-tól, mint amilyen legutóbb a BLM-é (és vele az időnként túlzó "rasszistázás"). És ott (is) feszültebbek az emberek a szokottnál a járvány miatt. No meg a "latin" országokban meglehetősen extrovertált a hétköznapi viselkedési stílus. Sampában a lakosok zöme portugál vagy olasz származású.
Petykabá
2022. május 05. 09:40
beteg egy világ ez, ha nem lett volna fehér a nő, mondjuk egy cigánylány lett volna eszükbe nem jut rasszistázni. Brazília is ezekszerint egy rasszistacirkusz. Számtalan publikáció szól arról, hogy a feketék még feketék szerint is a legrasszistábbak. Nyilván ez igaz a brazil félvérekre is. A csőcselék öröme, amikor a frusztrált szar életükben egy kicsit rasszistázhatnak... legalább szóban meglincselhetnek valakit. Bár lássuk be ha nincsenek ott a rendőrök vsz. meg is ölik. Undorító féreg csőcselék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!