Breitbart: A konzervatív magyar kormány következetesen ellenzi az ukrajnai fegyverszállításokat

2023. március 27. 9:00
Az amerikai lap annak kapcsán írt az Orbán-kormány álláspontjáról, hogy a brit kormány bejelentette: a Challenger 2 harckocsik mellett szegényített urániumot tartalmazó páncéltörő lövedékeket is átadna Ukrajnának.

A Breitbart beszámolt arról, hogy a brit kormány a Challenger 2 harckocsik mellett szegényített urániumot tartalmazó páncéltörő lövedékeket is átadna Ukrajnának.

A cikk az orosz vezetés reakciója mellett a magyar kormány véleményét is közölte. Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, hogy

Magyarország nem támogat olyan lépéseket, amelyek a háború eszkalációját idézhetik elő.

A konzervatív magyar kormány következetesen ellenzi az ukrajnai fegyverszállításokat és az Oroszország elleni szankciókat, azzal érvelve, hogy ezek az intézkedések a nyugati országoknak ártanak.

Fotó: Anatolii Stepanov / AFP

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Meg kell nézni, mit műveltek az amerikaiak Jugoszlávia bombázásakor a szegényitett urániumot tartalmazó lövedékekkel!!!!!!
A mai napig tart a hatása, döbbenetesen sokan lettek rákosok!!!!!!!!
A briteknek elment az eszük! Már megint!

Nagyon frusztrált lehetsz, mert egyre inkább értelmetlen, mocskos dumával helyettesíted az érveket. Miért kéne nekünk fegyverrel támogatni Ukrajnát? Támogassa az, aki saját érdekében rábírta őket a háborúig vezető provokációkra.

Egyelőre nem történik így, de úgy sem történik. Pedig sokan hangoztatják, minden alap nélkül, hogy úgy fog történni. De az, aki Ukrajnát irányítja, nem akarja, hogy úgy történjen. Tudja, ahhoz, hogy úgy történjen, neki is közvetlen veszéllyel, veszteséggel kell számolnia. Neki, aki Ukrajnát felhasználja, az elhúzódó, és önmagán kívül mindenkit csak kifárasztó, mindenkinek csak veszteséget okozó háború az érdeke.

Ki is mondhattam volna, hogy az USA-ról szól, amit írok, de tudtam, hogy így is érthető.

Abba nem mennék bele, hogy mindenről, de ami most Ukrajnában folyik, arról elsőként ők tehetnek.

Ez így rosszabb!

Felháborító! És ezek beszélnek és oktatnak ki másokat!

Sajnos így van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés