Játsszunk tippelőset! Ki robbantotta fel az Északi Áramlat egykettőt?

2022. szeptember 30. 16:25

Legyen mondjuk Gyurkabácsi rögtön, aki erősen érdekelt az LNG piacon.

2022. szeptember 30. 16:25
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Játsszunk tippelőset!

Úgyse fog egyhamar kiderülni, meg a különböző Warren-jelentések majd megállapítják, hogy a másik volt, de azért rögzítsük a megfejtéseinket. Szóval: ki robbantotta fel az Északi Áramlat egykettőt?

a, oroszok;

b, amerikaiak;

c, németek;

d, lengyelek;

e, ukránok;

f, egyéb NATO ország;

g, egyéb földgázban érdekelt ország;

h, valamelyik beborult agyú milliárdos.

Részemről a 'h' választ jelölném meg, Vágó úr. Legyen mondjuk Gyurkabácsi rögtön, aki erősen érdekelt az LNG piacon. Egy ilyen támadáshoz nem kell komoly tengerészet, elég pár méregdrága drón. Bornholm közelsége miatt is gyanakszom, mert így lehetett egy fa alól is nyomogatni a kvarcjátékot, nem kellett a környéken hajókázni, ami ugye visszakereshető.”

Nyitókép: MTI/EPA/TT Hírügynökség/Svéd parti őrség

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2022. október 04. 21:58
Tényleg nem értem, miért kell találgatni és tippelgetni??? Ha ezt csináljátok, akkor nem hisztek magának az elnöknek és vezető politikusoknak. Vajon miért? Lássuk: " az Áramlat projektje így vagy úgy, de nem fog továbbhaladni" – Victoria Nuland. "Véget vetünk az Északi Áramlatnak - Joe Biden. "Köszönjük, USA" - Sikorski (volt lengyel külügyminiszter) ...további angol, amerikai politikusok és szakértők szerint is az USA volt. Ezek után van még kérdés?
Házam Hazája
2022. október 01. 19:49
Tudhatnátok már, hogy ez is az Orbán műve.
Venn
2022. október 01. 13:36
Az esemény elkövetői lehettek oroszok, amerikaiak, lengyelek, dánok, svédek, németek, vizigótok, szerecsenek, bizonytalan akárkik. Az esemény elkövetése sikeres. A költségeket megelőlegezte az usa. (akárki is robbantott) A költségeket utánvéttel fizetik az európai emberek az usának. (pl."ócó" palagáz) Köszi.
Papamaci1957
2022. október 01. 12:54
http://bolyongo.hu/doku.php?id=passport:a_trans-sziberia_gazvezetek_1983-as_robbanasa
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik