Szijjártó sikeresnek hazudta a NER-t Amerikában, közben csúsznak-másznak a pénzért az EU-ban

2022. szeptember 24. 21:45

Bartus László
Amerikai Népszava
A sikeres Orbán-rezsim egy félév alatt a nyomor és csőd szélére jutott a liberális demokráciák pénze nélkül.

„Orbán fasiszta rendszere egy önkényuralom, ezért nincs a liberális fősodorban, és a fasiszta diktatúrák nem legitim alternatívái a liberális demokráciáknak és pártjaiknak, hanem ellenségei, amelyek az EU alapvető értékeit és szerződéseit tagadják és tapossák. Az Orbán-rendszer nemcsak a liberális »fősodorba« nem tartozik, hanem a liberális demokráciák közé sem, márpedig az EU a liberális demokrációk által alkotott politikai és gazdasági értékközösség. Ebben Orbánnak, Orbán Magyarországánal és fasiszta rendszerének nincs helye.

Amit sikernek könyvelhet el ez a bűnszervezet, az mindössze annyi, hogy még nem vágták ki őket se az EU-ból, se a NATO-ból, mert a kétszínű alakoskodással, hízelgéssel, talpnyalással, a csűrés és csavarás hamis jogi trükkjeivel, mindig elodázzák a kirúgásukat. Mindezt kizárólag a pénz miatt, mert a sikeres Orbán-rezsim egy félév alatt a nyomor és csőd szélére jutott a liberális demokráciák pénze nélkül. Ennyi az ő »sikerük«.

Szijjártó nyilatkozata után megérdemelnék, hogy az EU küldjön egy gratulációt a »sikeres« Magyarországnak a pénz helyett, és kívánjon további sikereket. A becsületes demokraták pénze nélkül.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés