A korrupt, fasiszta orbáni diktatúra már megint mellélőtt

2022. augusztus 18. 17:36

Nem akarom felzaklatni a fidesz-csicska Polt Petit, Varga Jutkát, a szakvizsga nélküli zugjogászt és a mafla TEK-es pribékeket sem.

2022. augusztus 18. 17:36
null
Dániel Péter

„A korrupt, fasiszta orbáni diktatúra már megint mellé lőtt.... Nem először persze. Ezúttal szegény Keserű Sándort kapták el, miután sikeresen elérték a kiadatását. Persze volt már vádemelés Czeglédy Csaba ellen is, Homonnay Gergely halála pedig szintén nem a véletlen műve volt.... Nem akarom felzaklatni a fidesz-csicska Polt Petit, Varga Jutkát, a szakvizsga nélküli zugjogászt és a mafla TEK-es pribékeket sem. De én még mindig remekül vagyok, szabadlábon, nyugodtan, békésen éldegélek. Sajnálom Keserű Sándort, én viszont folytatom tovább a jogos harcot az emigrációból Orbánék ellen! Üdv: dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász, alias az ördög ügyvédje.”

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. augusztus 22. 05:04
Persze ezt tudjuk. De mi sem loptuk az időt. Vettünk neked kötelet és kinéztünk neked egy lámpavasat. Vagy ez neked gáz? Mindegyis. Várunkvárunk.
Böszme
2022. augusztus 21. 06:45
Nem tudom eléggé elitélni ezeket a mellé lövéseket. Találják már el végre ezt a faszt és legyen vége!
5m007h 0p3ra70r
2022. augusztus 20. 17:41
Nahát! A hontalan menekült!
Kétes
2022. augusztus 20. 12:50
A Petibohóc (a Jakab) tehetségesebb volt nálad, mégis megbukott. Kellene neki egy társ, hátha ketten együtt sikeresebbek lesztek. A publikum mindig hálás, ha a két bohóc pl. egymást rugdossa seggbe. Erre még te is képes vagy. Talán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik