Egy szlovák Putyin-hívő motoros is felkerült az EU szankciós listájára

2022. augusztus 14. 19:34
Az Éjszakai Farkasok nevű Putyin-párti motoros banda nagyszombati összekötőjének, Jozef Hambáleknek másnap már korlátozták a tulajdonjogait a családi házával kapcsolatban.

Az EU július 21-én hagyta jóvá azt a szankciós csomagot, melynek részeként bővítették a szankcionált személyek listáját is. Magas rangú katonai személyzet, Ukrajna megszállt területein kinevezett orosz politikai vezetők, az Éjszakai Farkasok nevű Putyin-párti motoros banda, továbbá propagandisták és vállalkozók kerültek fel a listára. Köztük az említett motorosklub nagyszombati összekötője, Jozef Hambálek, akit közössége csak Džonoként ismer – írja a Denník N alapján a Paraméter

Hambálek szerint ezt azonnal megérezte, ugyanis másnap az illetékes geodéziai hivatal már ki is küldött egy értesítőt, hogy korlátozták a tulajdonjogait a Nagyszombat határában lévő családi házával kapcsolatban. Az állam fokozatosan zárolta a bankszámláit, céges részesedéseit, és ügyvédje szerint elvontatták az autóit, lekapcsolják a cégét az áramszolgáltatásról.

Hambálek néhány éve alapította meg a putyinista propagandát terjesztő Éjszakai Farkasok „európai kirendeltségét”.megvásárolt egy mezőgazdasági területet a nagyszombati járásbeli Dolná Krupá község kataszterében, és azt kinevezte az „erődjének”.

(Fotó: Jozef Hambálek/Facebook-oldala, ő a jobb oldalon látható)

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vissza tértek a régi idők. Valaha zsidók vagyonát kobozták, most a Putyin hívőkét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés