Miről szól a volt tisztifőorvos utolsó öt, az elmúlt egy hétből való posztja

2022. március 3. 11:58

Hont András
Facebook
Oroszországról és Ukrajnáról.

„A mai kormányinfón (ahol teljesen egyértelművé vált, hogy az MTVA-t és az Origót azért tartják, hogy az oda összegereblyézett szerencsétlen flótásokhoz képest Gulyás Gergely maga legyen a visszafogottság, intelligencia és derű) mintegy mellékesen elhangzott, hogy kivezetik a járványügyi korlátozások szinte mindegyikét. Ahogy erre számítani lehetett. No, nem a számok miatt, mert azok alapján például tavaly decembertől február közepéig sem kellett volna életben tartani őket, hanem mert elég megnézni Falus »Darth Vödör« Ferenc bejegyzéseit.

Miről szól a volt tisztifőorvos, járványügyi szakértő és egészségpolitikus utolsó öt, az elmúlt egy hétből (tehát abból az időszakból, amelyben változatlanul 100 körüli a napi elhunytak száma) való posztja?

Oroszországról és Ukrajnáról.

#mindenhezIS”

Nyitókép: YouTube

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"az MTVA-t és az Origót azért tartják, hogy az oda összegereblyézett szerencsétlen flótásokhoz képest Gulyás Gergely maga legyen a visszafogottság, intelligencia és derű)"
Aljas megjegyzés több okból:
1. Nem vagyok az Origó rajongója, de, ha Hont ennyire objektív, akkor elsősorban a FüggetlenObjektívSajtót kellene 2 héten keresztül ekézni, mire eljutunk az Origóhoz.
2. Gulyás esetében a derű valóban nem obligát ismérv, de ha valaki, ő aztán lényéből fakadóan visszafogott és intelligens politikus. Ki, ha nem ő???

Ezt az egészet itt nem értem. Beiratkozok valahová. (Kommunikációból már van végzettségem.)

Így van. Az eddigi eü. Szakértőtök egy kivénhedt tisztifőorvos. Most majd jön a háziorvos, meg az újságíró. Mecsoda minőség!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés