A Tóth Csabák és Bangónék képezte szennyvíz végre lecsorog a csatornába

2022. január 25. 21:35

Puzsér Róbert
Facebook
Felkészül Ungár Péter?

„A szocialista párti Bangóné Borbély Ildikó évek óta nyíltan kampányol a Fidesz mellett. Módszere az, hogy hülyének tetteti magát, s látszólag meggondolatlanul mindig azt adja elő, ami Orbán Viktornak épp a legjobb. Amikor a kormányzati kommunikáció lépést téveszt, Bangóné gyorsan szállítja a segítséget, és tévéműsorban patkányozza le a Fidesz szavazóit, hogy Kocsis Máté máris sajtótájékoztatón utasítsa vissza a jobboldali magyarok elleni gyűlöletkeltést. Amikor pár nappal a 2018-as választás előtt egy fideszes sajtószolga azt tudakolja tőle, hogy ha pártja nyeri a választást, lebontják-e a határkerítést, Bangóné megkéri a kérdezőt, hogy erről inkább a választás másnapján érdeklődjön, s a kormánymédia máris hirdetést gyárt a leleplező pillanatból, hogy szerteszét kürtölje: az ellenzék migránsok tömeges befogadására kér hatalmat a magyaroktól. Mindez simán belefért a Magyar Szocialista Pártnak és a teljes ellenzéknek, de az elfogadhatatlan, hogy Bangóné mégsem végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán.

Folyamatosan hülyét csinálni a teljes ellenzékből ér – diplomát hazudni nem ér.

Őszintén nem tudom, hogy valóban ezért zárul-e le a kriptofideszes némber politikusi karrierje, de ellenzéki magyarok aligha kaphatnak jobb hírt ennél. Úgy tűnik, a Tóth Csabák és Bangónék képezte szennyvíz végre lecsorog a csatornába. Felkészül Ungár Péter?”

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen, a Moslékot, és annak alávalóságát, kártékonyságát BAROMIRA Ungár Péter fémjelzi, és véletlenül sem Gyurcsány Ferenc és felesége, Karácsony Gergely, Jakab Péter, Czeglédy Csaba (horribile dictu: Márki-Zay Péter) stb. stb. stb. stb.

Hülye vagy már megint, és egyre hülyébb.

Ezért kár volt regisztrálnod. Az ötödik hozzászólásod után X.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés