Több százezres tömeg a Békemeneten, néhány ezren a baloldal rendezvényén

2021. október 23. 16:42
Orbán Viktor megemlékezett 1956 hőseiről, szólt a 2006-os véres eseményekről, s értékelte az aktuális politikai helyzetet is, az ellenzék eseményén az előválasztás jelöltjei szólaltak fel.

A Műegyetem rakpartról induló Békemenet több százezres duzzadt, mire az Andrássy út elejére ért, a hatalmas tömeg miatt pár perccel később kellett kezdenie az ünnepséget. Így Orbán Viktor is a meghirdetett időpontot követően lépett csak színpadra. A miniszterelnök egyszerre emlékezett 1956 hőseire, beszélt a 2006-os véres eseményekről, de foglalkozott a legaktuálisabb kérdésekkel is, és természetesen kitekintett a jövőbe is, elsősorban azt elemezte, mekkora tétje van a jövő évi parlamenti választásoknak.

Az ellenzék nagygyűlése délután négy órakor kezdődött, jóval kisebb érdeklődés mellett (ez látható az alábbi fotónkon). Hont András publicista nem kevés malíciával meg is jegyezte a Facebook-oldalán, hogy név szerint fel tudná sorolni az eseményen résztvevőket. Erről a rendezvényről külön cikkben számolunk be.

 

(Nyitókép: A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői vonulnak a Gellért téren és a Szabadság hídon az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án.MTI/Czeglédi Zsolt)

Összesen 185 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hont is fura ám... FeGyőrt alázza bármikor, MZP előtt meg hajbókol.

Nem is ezzel van a bajom..

... hanem, hogy ugyanezeket a magas labdákat MZP esetében NEM üti le.

Azért vegyük komolyan a dolgokat. Az ellenzék ereje nem az a pár ezer ember, akiket látni lehetett. Az un. előválasztásokon igazolva magukat, több százezer emberük jelent meg. A mai számok hamis biztonságérzést adhatnak.

Múltkor még el akartál válni "életed szerelmétől", mert beoltatta magát. :)

Voltál a Vadászati Világkiállításon?

Szép idő volt, de erősen fújt a szél. Úgyhogy csak semmi para. Nem mindenki oltatta be magát háromszor, mert még nem lehetett.
Nem azért mentünk a Békemenetre, hogy legyen nagy tömeg, hanem mert kötelességünknek éreztük, mi többszázezres "internáci csőcselék".

Két védtél a két köhintésedtől bennünket, vagy magadat?

Az Astoriától a Rákóczi úton parkoltak. Szép sorban.

Ez hülye! Méghogy 60 ezer! :))) Ez nem ismer semmit, csak a térképről.

Dehogy nincsen. Ott a dohány utcai zsinagóga.

Sajnálhatod. Fantasztikus volt.
És most már beértél, mint a jó bor? :)

Nyugi, senki nem fosott volna be tőled. 2 köhintés még belefér.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés