1956/2006

2021. október 23. 15:21

Kontra
Facebook
És nem szakad Gyurcsányra az ég.

„Egy Gyurcsány Ferenc nevű véleményvezér a Facebookon védi a védhetetlent, maszatol, azt írja: »Szólnék! Itt van 1956. Rákosi világa. Oroszok. Petőfi kör. Nagy Imre, Maléter meg a többiek. Munkástanácsok. Sinkovits, Darvas. Meg a haza, benne a magyar nép.«

1956-ban ott volt még az elvtársak élén Apró Antal, Gyurcsányné nagyapja, aki »fasiszta csőcseléknek« nevezte az ‘56-os pesti srácokat. Aki személyesen felügyelte Nagy Imre és mártírtársainak koncepciós perét; 1958. június 17-én ő jelentette be az Országgyűlésben Nagy Imre és három társa kivégzését, amelyet a »nép jogos elégtételének… az ellenforradalom méltó megbosszulásának« nevezett. Az MSZMP KB határozata alapján ezen érdemeiért a budapesti Szemlőhegy utcában kiutalták részére a nagypolgári Lovassy-Stürmer orvoscsalád volt villájának nagyobbik lakrészét. Ebben a villában lakik ma Gyurcsány Ferenc, Apró Antal lányának a veje, innen intézi a szózatait arról, hogy 2006-ban »A nemes lázadás találkozott a törvénytelen és a törvényes erőszakkal. Ez utóbbi jogszerű és jogsértő formájával egyaránt«.

2006-ban egy Gyurcsány Ferenc nevű miniszterelnök tudtával és parancsára azonosító nélküli erőszakszervezeti egységek vertek bárkit, lőttek mindenkire, aki az útjukba került. Ezt nevezi egy Gyurcsány Ferenc nevű ellenzéki vezér ma a törvényes erőszak jogsértő formájának. Ami után a törvényes erőszak jogsértő formáját levezénylő rendőrkapitányt egy Gyurcsány Ferenc nevű akkori miniszterelnök ki is tüntetett.

És nem szakad rá az ég.

Neduddki”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem."
Azaz: a kommunista a legalja.
Kommunista
Liberális
Zöld/Balos
az emberiség szemetjei.
(Azzal együtt, hogy sok igen jó szándékú és felettébb naiv embert beszippantottak maguk közé. Ők voltak az effektív gyilkosok hasznos idiótái.)
Mint ma. És mindegyiket a gyilok FED-dollár működteti.

Már épp kérdezni akartam a forrást, de nagy kösz.

Szegény! Gyurcsány a te szemedet is kiverte?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés