Dopeman: Én értem, hogy Márki-Zay nem érzi magát Gyurcsány emberének, de nem tud más lenni

2021. október 22. 16:31
A rapper szerint egy hazugság, hogy Márki-Zay Péter leváltotta volna az ellenzéket.

Dopeman is kommentálta a legújabb belpolitikai fejleményeket. A rapper főleg abba az elmúlt napokban teret kapó narratívába szállt bele, hogy Márki-Zay győzelme ellenzékváltást jelente. Ezt az értelmezést Puzsér Róbert mellett Pottyondy Edina és VV Zsolti is terjesztette saját felületén.

Dopeman szerint azonban az ellenzékváltás – amit Márki-Zay is említett győzelmi beszédében – egy hazugság. Úgy véli, Márki-Zay akkor beszélhetett volna ellenzékváltásról, ha egy esetleges második fordulós vereség után kilépett volna az összefogásból, és elindított volna egy mozgalmat egy másik hozzáállással.

Ehhez képest Márki-Zay „besimul az összefogásba, és megköti a maga alkuit a hatalom megszerzése érdekében”.

Értem én, hogy nem tetszik sokaknak, hogy Gyurcsány emberének nevezik, és valószínűleg neki sem tetszik, és nem érzi magát Gyurcsány emberének, de egész egyszerűen nem tud más lenni. Ennek oka, hogy az az alapvető politikai erő, amelyre támaszkodni tud majd, az a Gyurcsány által van befolyásolva” – jelentette ki Dopeman.

Hozzátette Márki-Zaynak üzenve: ha a hódmezővásárhelyi polgármester nem akar Gyurcsánnyal kormányozni, ki kellene lépnie az összefogásból.

Lépj ki, Péter! És akkor alátámasztod azokat a reményeket, amiket olyan nagy szellemek táplálnak veled szemben, mint Puzsér Róbert, Pottyondy Edina, és VV Zsolti” – mondta a rapper.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a Dopeman video halálos döfés MZP-nek. Minden ellenzéki hajlandóságú nézze meg. Én is terjeszteni fogom az ellenzéki ismerőseim körében!

Gratulálok a bejegyzésedhez! Mások figyelmét is hívjad föl ezekre az összefüggésekre! Hátha akad, aki főállásban ráállna erre a témára!

Lehet, hogy "vizet nem zavar", de igaza van, s a nézettsége nagy, főként a fiatalok körében. Ezért, ha a vizet nem is, de az ellenzéket zavarja.

Dopeman a "drogkereskedő" az amerikai szlengben.
Ügyfelei a "dop"-osok.
A narancsos tolvajok egy ilyet fizetnek, hogy a drogosokat behúzzák szavazni.

"Tiszta választások", mi?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés