Dobrev Klára: A templom tehát az új stadion

2021. szeptember 28. 9:18
Orbán Viktor azon szavaira reagált a DK miniszterelnök-jelöltje, mely szerint mi templomépítő nemzet vagyunk.

Dobrev Klára Facebook-sajtótájékoztatót tartott. A DK miniszterelnöke azt ígérte, hogy ha ő alakíthat kormányt, akkor az eddigi legnagyobb költségvetési átalakítást hajtja végre. A jelölt azt állította, hogy az emberekre fogja fordítani azokat az ezermilliárdokat, amelyeket szerinte a jelenlegi kormány 

vasba, betonba, acélba akar önteni”.

A templom az új stadion

Dobrev Klára Orbán Viktor azon szavaira is reagált, mely szerint mi templomépítő nemzet vagyunk. „A templom tehát az új stadion, ha jól látom” – nyilatkozta Dobrev, valamint hozzátette, hogy Orbán Viktor továbbra sem érti, hogy mitől lesz egy nemzet gazdag és sikeres a XXI. században.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az emberekre fordítjuk = a pénz nyom nélkül fog eltűnni, mint a budapesti városházáról.

Stadion: Feri sportminiszterként és miniszterelnökként két foci EB rendezésére is kandidált, felelősséget vállalva természetesen a szükséges stadionok építésére.

De legalább nem felekezeten kívüli.

Reggel a Spirit Rádióban hallgattam Klárika költségvetési elképzeléseit. Szerinte a templomokat és a stadionokat azért építi Orbán, mert azokból lehet legtöbbet ellopni. Vallásos zsidóként jutott eszembe, hogy akkor a zsinagógák felújítására, a temetőink rendbetételére kapott pénzeket is Orbán lopja el. Ha Klári lesz a miniszterelnök, a zsidóság sem fog kapni egy fillér támogatást sem.

Klári harsogta, hogy a pénzt a pedagógusokra, nyugdíjasokra költik majd, s persze az egészségügyre. Klári nyilván nem gondolja, hogy hallgatóinak többsége azon korosztályokból kerül ki, akik még "látták Lenint", itthoni helytartóit, beleértve Klári családját is a hatalomban . Így mindjárt felidéztem azon időket, amikor a balliberális kormányok alatt zárták be az iskolákat, a kórházakat, s buktatták meg azt a Medgyessyt, aki éppen jelentősen emelte a pedagógus béreket. Igaz, fedezet nélkül.

S jutott eszembe a balliberális klientúra is, a vállalkozók, s egyéb érdekeltségek kusza szövevénye, akik alig várják, hogy Klárinak köszönhetően ismét beindulhasson a szabad rablás, személyes gyarapodásuk végtelen láncolata. Jutott eszembe a sok éhes száj, amit a fővárosban már részben sikerült időlegesen betömni az önkormányzatok révén.

Klári stílusa, demagógiája kezd egyre jobban Szálasira hasonlítani. Mindkettő félelmet szül a normális emberekben, a rombolást, a gyilkolást, a törvénytelen leszámolást, a kifosztást, a családok eltaposását, jövő nélküliségét jeleníti meg. Normális emberek, állítsuk meg Klárit! A mögötte rejtőzködő globális nagytőkét.

Valóban. A 104 ezer fős befogadó képességű Népstadionban rákosista, kádárista nagyapádnak VIP helye volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés