Kocsis Jakabnak: Szóljon már valaki szegény bohócnak, hogy két éve Pikó Andrásnak hívják a polgármestert

2021. szeptember 26. 20:25
A Jobbik elnöke a VIII. kerület kapcsán kritizálta Kocsis Mátét, aki emlékeztette őt: a kerületben már két éve baloldali vezetés van.

Közösségi oldalán írt arról vasárnap Jakab Péter, hogy Demeter Mártával a VIII. kerületbe látogatott. „Megnéztem, milyen munkát végez a Fidesz frakcióvezetője, a parlamentben habzó szájjal bohócozó, moslékozó Kocsis Máté a VIII. kerületben” – írta.

Siralmas. Mintha visszamennénk az időben. Omló vakolat, szegénység, drog, kilátástalanság. Ez a teljesítményed Máté, sok-sok millióért”

– fogalmazott a Jobbik elnöke.

Rossz ajtón sikerült kopogtatni

Kocsis Máté közösségi oldalán válaszolt a pártelnöknek. Egyetértett vele, ugyanakkor hozzátette:

Szóljon már valaki szegény bohócnak, hogy már két éve Pikó Andrásnak hívják a polgármestert. Igazán tudhatná, Gyurcsány szolgái mindketten”

Kocsis Máté szerint ha Jakab Péter „fel tudná fogni valamikor, hogy mi a dolga egy polgármesternek”, akkor bizalommal fordulhatna Pikó felé.

Romló viszonyok

A Fidesz frakcióvezetője ezután emlékeztetett bejegyzésében, hogy a baloldali kerületvezetés alatt többek között a köztereket ellepték a hajléktalanok, bezáratták a kulturális intézményeket, kinullázták a társasházi felújításokat, és megnyirbálták a közbiztonsági szervezeteket.

Szóval Jakab, ezek vagytok ti. Mögöttünk volt teljesítmény a kerület fejlesztésében, a barátaitok mögött csak a szégyen, a leépülés, az újbóli gettósodás, a tízmilliós közbeszerzési bírságok, leállított programok vannak”

– összegezte a fideszes politikus, aki Jakabnak címezve azzal zárta posztját: „Jó, hogy épp most nem voltak veled a verőlegényeid, amikor házhoz mentél a pofonért”.

Nyitókép: Mandiner-videó

 

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakab egy vicces bohóc:-) jól leégette magát:-))))

kar hogy csak lajkolni lehet, nincs rohogos szmajli

A VIII. kerület megbukott. Ez is igaz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés