RENDKÍVÜLI! Megszereztük Ferenc pápa magyarországi beszédének eredeti változatát!

2021. szeptember 21. 19:28

Független-objektív
Facebook
A homofóbiát a legnagyobb bűnnek minősítette. Az ítélkezést a második legnagyobb bűnnek nevezte, viszont Tóth Gabi még szerinte is ciki volt.

„RENDKÍVÜLI!

A Független-objektív megszerezte Ferenc pápa magyarországi beszédének eredeti változatát!

A NER média által félrefordított, elhallgatott beszéd eredetije, CSAK NÁLUNK:

Ferenc pápa elsőként arról beszélt, hogy személy szerint nem bánja, ha Európából iszlám Kalifátus lesz. Ugyanazt az istent imádjuk, Mohamed jóember volt, és ismét bocsánatot kért a pápaság első háromszáz évének keresztes hadjárataiért és inkvizíciójáért.

Boldoggá avatta az Index 2020-as mártírjait. Külön méltatta a 24.hu, a Szeretlekmagyarország és a HVG tevékenységét, amelyeket »csodálatos morális magaslaton álló, igazi (!) keresztény médiumokként« jellemzett. Arról is beszélt, hogy szívesen zsűrizne az RTL Klubon és különösen Istenes Bencével és Fluor Tomival beszélgetne szívesen, akiket csodálatos művésznek tart.

Az ítélkezést a második legnagyobb bűnnek nevezte, viszont Tóth Gabi még szerinte is ciki volt.

Beszámolt arról, hogy mennyire meglepődött azon, hogy mennyi új szót tanult Magyarországon: gender, nemváltoztatás, LMBTQ-propaganda, óvodai drag queenek, stb. Ezekről mind az M1-en és a Fidesz propagandában hallott először. Égbekiáltó bűnnek nevezte, hogy vannak települések Magyarországon, ahol még mindig nincs Netflix és HBO.

Az abortuszt a hatodik szeretetnyelvnek deklarálta, amelyről csodálatos örökségként beszélt. Kifejezte aggodalmát a reproduktív jogok csorbítása miatt és a homofóbiát a legnagyobb bűnnek minősítette. A klímaváltozás fő felelőseként Mészáros Lőrincet nevezte meg.

Elavultnak, korszerűtlennek minősítette a keresztény erkölcsi tanítást és az örök életről szóló tanokat. Szerinte a legjobb, ami történhet egy emberrel, hogy kommunista volt és a Mércében egy másodéves szociológus hallgató ír róla nekrológot.

Ezután, egy TGM-től kapott sarló-kalapácsot a kezében lóbálva 10 percben keresztül skandálta, hogy: »Alapjövedelem«.

Ferenc pápa a Jelenések könyvéből idézett és azt mondta, hogy a világbékét az olyan autoriter diktátorok veszélyeztetik, mint Trump, Putyin, Bolsonaro. A sárkány fejei közül következőnek Orbán fog a porba hullani.

Beszédét azzal zárta, hogy a valódi [!], iványi gábori értelemben vett keresztyénséget csak egy magas és vékony ember fogja tudni helyreállítani és hogy Isten ereje az Alkalmatlanságban mutatkozik meg igazán!”

Borítókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt a sok baromságot, bár humoros.

Az írás szellemes persziflázsként teszi szóvá a balos ateisták "kereszténység-szakértelmét".

Gondoltam, hogy amint kihúzza a lábát, hátulról belerúgat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés