Gyurcsány Ferenc nem várta meg Orbán Viktor parlamenti válaszát

2021. szeptember 20. 15:59
Egy nagykanizsai kampányrendezvényt érzett fontosabbnak a volt miniszterelnök.

„Orbán viszontválaszának végét már nem vártam meg. Nemcsak azért mert igen lapos volt, amit mondott, hanem mert Nagykanizsán már várnak az emberek. Ők azért ennél jóval fontosabbak” – íra ki a Facebookra a DK elnöke. 

Orbán Viktor szerint csak falból tolják előtérbe Dobrev Klárát és Karácsony Gergelyt, miközben mindenki tudja, ki az igazi főnök. A miniszterelnök az Őszödi beszédet idézte válaszában, amikor azt firtatta, hogy az a Gyurcsány Ferenc erkölcsi krédésekben kéri őt számon, aki minden kormányra mondott vádját maga követte el és vallotta be 15 évvel ezelőtt. Gyurcsány szerint a kormány csak magával foglalkozik, ez azonban saját elmondása szerint is rá voltv igaz. Az egészet egy kabarénak nevezte, melyben úgy véli Jakab Péter, mint bohóc tökéletesen a helyén van. 

Fotó: Gyurcsány Ferenc

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy álló kép. Aztán kiszállt és beült a sofőr mellé.

2017. december. 22. 16:11 2017. december. 22. 16:39 Gazdaság
Gyurcsány a világ egyik legrosszabb vezetője

És ezt egy amerikai kutatás mondta ki, nem is Orbán Viktor.

Az egyik leghíresebb, gazdasági fejlődést kutató közgazdász, William Easterly és szerzőtársa, Steven Pennings nemrég jelentették meg új kutatásuk első verzióját, amely azzal foglalkozik, hogy az országok vezetőinek döntései mennyire járultak hozzá a GDP-növekedéshez - szemlézi az Index.

A kutatásban használt három adatbázisból kettőben Gyurcsány Ferenc bekerült a világ legrosszabb vezetői közé, mivel kormányzása alatt átlagosan nagyjából 1-1,5 százalékkal rontotta a gazdasági növekedést évente. Az egyik listán a 18., a másikon a 21. legrosszabb vezető.

A kutatásból kiderült az is, a gyakran a gazdasági növekedés miatt felmagasztalt diktátoroknak kevesebb közük van ehhez a teljesítményhez, mint az feltételezték róluk.

Gyáván megfutamodott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés