Nyomoznak Gulyás Mártonék ellen

2021. szeptember 7. 16:19
Kásler Árpád, a Haza Pártja elnöke egy partizános riportsorozatban elhangzott állítások miatt tett feljelentést.

A bíróság nyomozást rendelt el Gulyás Márton ellen Kásler Árpád, a Haza Pártja elnökének feljelentése után – olvasható a párt közleményében.

A párt szerint az indoklásban azt írja a bíróság, hogy az elérhető YouTube-videó Kásler nevének közlése, továbbá más beazonosításra alkalmas adatok közlése mellett a pártelnökre vonatkozóan, „más előtt a becsülete csorbítására alkalmas valótlan tényállításokat tett”. A videóban még korábbi, a Haza Nem Eladó néven szerepelt a párt.

A Partizán oldalán tavasszal jelent meg egy 5 részes oknyomozó dokumentumfilm, amely a kamu- vagy rablópártokról szólt. Ezekben a sértettről készült felvételt, illetve a nevét jól láthatóan piros színnel kiírták, mint a párt alapítója, „egy olyan szövegkörnyezetben, amely az elejétől a végéig bűncselekmények halmazának elkövetéséről szól, kamupártokról aláíróívek cserélgetésével és ezeken aláírások hamisításával. a teljes riportanyaggal összemosták a sértett személyét”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

-Szia uram, hoztam a baksist!
.......
-Mit kell még csinálnom ma?
...........
-Ja, egy hamiszászlós műveletet?
-Mint tegnap?
-Rendben oké zsoké!

Mondjuk találhatott volna valami pénzesebb újságot-akármit, akiket lehúzhatna valami dellával. Nem hiszem, hogy Gulyás Marxi zsebét húzná a lóvé.

Gulyás most biztos be van szarva. Kásler (mármint a törpepártos) visszafizette határidőre a támogatást? Ha igen, GM lyukra futott. De ha nem, akkor bezony rászolgált néhány jelzőre Gulyástól...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés